To je to što me zanima!

Saznajte gdje vani možete sresti nekog od poznatih...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izlazite li u subotu, sami ili s društvom, i ako želite sresti neku od domaćih zvijezda, za vas otkrivamo kafiće i klubove u kojima će se i oni provoditi...
Vidi originalni članak

Ava karabatić (22) : Odlučit ću u zadnji čas, ali 95 posto je vjerojatno da ću nositi reviju u klubu 'Stella mare' pa tamo i ostati. (Split)
Robert Ferlin (42): Bit ću na kantridi na utakmici Rijeka - Slaven belupo, a onda ću s prijateljima na piće u klupski kafić. (Rijeka)
Mladen Burnać (49): Sviram na djevojačkoj večeri u Zagrebu, u Sheratonu, a onda odmah idem u Varaždin na Špancirfest. (Varaždin)
Kristijan Ugrina (38): Vraćam se s Hvara tati na rođendan, a nakon slavlja i roštilja na Trešnjevci vjerojatno ću otići do Štrosa. (Zagreb)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • clara 27.08.2010.

    Marijeta, pričekaj da se spremim idem i ja s tobom..ako se nađemo u neposredoj blizini ave nam drage, možda nam pređe virus s nje i odmorimo mozak na kratko!

  • ćiribićka 27.08.2010.

    ovo je dobro,znam di neću ići

  • Ira27 27.08.2010.

    Draga di ćemo večeras? Idemo do štrosa možda Kristijan Ugrina bude tamo LOL koja persona...tj koje persone,Ava, Burnač, Ugrina...a di su Elio Pisak i Ivan Katalenić?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare