To je to što me zanima!

Scarlett: Bila sam paranoična nakon objave golišavih 'fotki'

Prošle godine golišave fotografije glumice preplavile su internet. Za objavu je kriv haker koji je krao lozinke poznatih osoba. Namijenila ih je bivšem suprugu Ryanu
Vidi originalni članak

Glumica je otvorila dušu i u intervjuu za Vogue priznala da je pomalo paranoična otkako su prošle godine njezine golišave fotografije završile na internetu.

- Kad bih izašla iz stana ili na večeru samo bih razmišljala o tome kako su me svi ti ljudi vidjeli golu. To je bilo grozno. Nisam mogla ne razmišljati tako. I da nisu znali tko sam ja, isto bih tako razmišljala - izjavila je Scarlett Johansson (27). 

Christopher Chaney haker je koji je priznao krivnju zbog objave golišavih fotografija glumice i drugih zvijezda. Prijeti mu i 60 godina zatvora. 

Glumica je u intervjuu progovorila i o vezi s 24 godine starijim glumcem Seanom Pennom. 

- Proveli smo neko vrijeme zajedno, da. On je izvanredan čovjek, doista jest - potvrdila je Scarlett vezu s poznatim glumcem. 

O svom dvije godine dugom braku s Ryanom Reynoldsom nikad nije voljela javno govoriti isto kao ni o razlozima njihove rastave. 

- To je bilo strašno i poražavajuće. Zamišljate kako će vam život ići u jednom smjeru, a sve završi puno drugačije - otkrila je Scarlett, ali i svejedno dodala da je brak jako lijepa stvar. 

- Lijepo je znati da nekoga možeš voljeti na taj način. Takve prilike su rijetke - zaključila je glumica koja je trenutačno u vezi s Nateom Naylorom.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • The_Darkgirl 13.04.2012.

    I po ko zna koji put se koristi pogresna slika. Naime slika br.2 uopce nije njena, jer Scarlett J. nema tetovaze..iduci put se barem udostojite da odgovarajucu sliku nadjete..

  • KristinaGlavan 13.04.2012.

    Njemu, što je hakirao nečiji profil prijeti 60 GODINA zatvora, a nekome tko je ubio ili silovao nekog 10-15 godina?

  • LiLu 13.04.2012.

    ostaviti onakvog frajera kao sto je ryan rejnolds ???!

Komentiraj...
Vidi sve komentare