To je to što me zanima!

Scarlett Johansson i suprug su dobili sina: 'Već te jako volimo'

Marvelova glumica skrivala je trudnoću sve dok njezin suprug nije potvrdio da su dobili sina i otkrio ime prinove. Johansson iz prijašnjeg braka ima stariju kćer
Vidi originalni članak

Poznata glumica Scarlett Johansson (36) rodila je sina, potvrdio je njen suprug komičar Colin Jost (39).

To je njihovo prvo zajedničko dijete, a Johansson je skrivala trudnoću od javnosti.

- Ok, ok, dobili smo bebu. Zove se Cosmo. Jako ga volimo - napisao je Jost u objavi na Instagramu i dodao kako bi cijenili privatnost.

On je Scarlettino drugo dijete, uz 6-godišnju kćer Rose, koju dijeli s bivšim suprugom novinarom Romainom Dauriacom (39), dok je Jostu sin prvo dijete.

OČITALA MU BUKVICU Pokos napali jer nije rodila: 'To nije jedini smisao žene. Tipični balkanski komentar, sramota'

Izvor za Page Six početkom srpnja rekao je kako je Scarlett trudna, a mnoge je u to uvjerilo to što glumica nije uživo promovirala svoj novi film 'Crna udovica' u kojem glumi glavnu ulogu. Johansson je sve intervjue uoči filma održavala putem Zooma i videa, ali na način da je snimana od ramena gore.

Jost i Johansson jednako tako bili su skrivali i svoje vjenčanje, koje se održalo u listopadu prošle godine. Bili su u zaručeni godinu dana prije nego su rekli sudbonosno da, a u vezi su od 2017. godine.

Unatoč tome što je 'Crna udovica' veliki uspjeh za Marvel i Disney, glumica je nedavno podigla tužbu protiv Disneya, tvrdeći da su prekršili sklopljeni ugovor. Johansson tvrdi da joj je ugovor s Disneyjevim Marvel Entertainmentom garantirao ekskluzivno prikazivanje filma u kinima, a da joj je ovakva odluka da se u isto vrijeme krene emitirati i na Disney+ platformi financijski naštetila.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • NaIvka1 20.08.2021.

    ovo je kao u onim emisijama kad kupuju kuce,pa kazu ovo je nasa prva kuca. tako i ovdje je bitno naglasiti prvo zajednicko dijete jer ono moje, njegovo pa sad i nase dijete... i tako unedogled kao da skupljaju pokemone, a ne djecu imaju

  • nap 19.08.2021.

    Prelijepa 💙

  • 19.08.2021.

    Kaj joj se dogodilo s cicama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare