To je to što me zanima!

Scarlett: Moja kći ne izgleda onako kako sam ju zamislila

Glumica Scarlett Johansson i Romain Dauriac prije pet mjeseci dobili su prvu kćer. Iako ju je zamislila potpuno drugačijom, malena Rose je savršena, govori glumica
Vidi originalni članak

Glumica Scarlett Johansson (30) prije pet mjeseci rodila je svoju prvu kćer Rose. Djevojčica ne izgleda onako kako ju je ona zamislila, govori, ali ne bi na njoj apsolutno ništa mijenjala. 

- Kada sam ju prvi put ugledala, bila sam jako iznenađena. U glavi sam imala sliku kako će izgledati. Naravno, ona je potpuno drugačija, jednostavno savršena - kazala je glumica koja se nakon samo 20 tjedana vratila u formu i vjeruje da joj je dojenje pomoglo u tome. Glumica uživa provoditi vrijeme s kćeri. Majčinstvo je predivno, govori, ali i iscrpljujuće. 

Scarlett Johansson kćerkicu je dobila s francuskim novinarom Romainom Dauriacom (31). Par se vjenčao lani u prosincu nakon dvije godine veze. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Moslavka 11.02.2015.

    Ovi glumci misle da su oni jedini roditelji. Ja si nisam zamisljala kakovo bi mi dijete trebalo biti. Svakom roditelju je njegovo dijete najljepse. Sto bi ona rekla da mora o svemu voditi brigu? O djetetu, kuhanju, pranju i sama mijenjati pelene. Mislim si da bi ove zvjezdice imale puno manje djece. Pred par godina je bilo in imati malog peseka u rukama, sada je in imati djecu, volis ili nevolis, ali treba bit na prvoj stranici. Dosta od mene.

  • Dracubecca 10.02.2015.

    Tako kazu i oni koji odbace svoju djecu jer im nisu po ispali po volji....Kakva glupa izjava!

  • svejedobro 10.02.2015.

    Lijepo da uživa žena u majčinstvu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare