To je to što me zanima!

Scene seksa u filmovima: Gdje su one najbolje odglumljene?

Seks na platnu star je koliko i sedma umjetnost. Zanimljivo je napomenuti kako u nekim filmovima vruće scene nisu bile odglumljene, primjer je 'Nymphomaniac'
Vidi originalni članak

Vruće lezbijske scene između Jennifer Tilly i Gine Gershon u trileru "Preko svake mjere" brata i sestre Wachowski, tamnoputa boginja seksepila Lisa Bonet i Mickey Rourke u ,zapravo hororu, "Anđelovom srcu" pa i “9 orgazama” u kojem Kieran O'Brien i Margot Stilley rasturaju krevet neušminkanim seksom samo su neki od erotskih klasika na kojima su odrastale generacije. 

No, seks na platnu star je koliko i sedma umjetnost, a dovoljno je podsjetiti se starih crno-bijelih filmova koji su pod krinkom religioznih djela koja su upirala prst u dekadentnost, a zapravo pod krinkom prikazivala sve i svašta. Zanimljivo je napomenuti kako u nekim filmovima vruće scene nisu bile odglumljene. 

Tako je primjerice za film “Nymphomaniac”, redatelj Lars Von Trier unajmio dublere koji vode ljubav na setu umjesto glavnih likova Ume Thurman, Willema Defoea, Christiana Slatera i Connie Nielsen. Spomenuti redatelj tražio je od svojih glumaca I u “Antichristu”, Williama Dafoea i Charlotte Gainsbourg da seks ne bude odglumljen

Zanimljivo i u filmu "The Idiots" isto je tražio od naslovnih aktera, ali nije poznato jesu li opet uskočili dubleri ili su samo zvijezde gužvale plahte. 

No, navodno u filmu “Poštar uvijek zvoni dvaput” između Jacka Nicholsona i Jessice Lange riječ je o pravoj kemiji kao i između Jeana-Huguesa Angladea i Beatrice Dalle u "Betty Blue". Ostavimo sad to po strani i završimo sa zaključkom da je lista filmova koja napaljuje podugačka, pa ne preostaje drugo nego da nam vi kažete od ponuđenih koji vam je najbolji.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _petra_ 28.11.2013.

    hmm....hmmm

  • meryy 28.11.2013.

    definitivno More ljubavi,strastven čin uzimanja ,pokreti ruku ,pribijanje na zid i pribadanje....divno...uhhh ode ja spavati!

  • anane 27.11.2013.

    Sad kad sam ih socno odgledala,mogu samo da istaknem More ljubavi i sex na zidu,definitivno moj odabir,obozavan muzevne snazne ruke kad te onako grubo prime i pribiju na zid,bez dileme to je samo za dobre zvijerke;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare