To je to što me zanima!

Schwarzenegger požuruje sve: Scenarij za 'Blizance 2' gotov

Iako je Gubernator o tom filmu pričao već u nekoliko navrata te je čak i naveo ime filma, od produkcije nije bilo ništa. No uskoro bi se sve moglo promijeniti.
Vidi originalni članak

Prije gotovo trideset godina su nas Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito oduševili svojom komedijom o paru dvojajčanih blizanaca. Sada, nakon toliko vremena, Arnold se trudi cijelu priču s nastavkom napokon dovesti koncu.

Iako je Gubernator o tom filmu pričao već u nekoliko navrata te je čak i natuknuo kako bi se film trebao zvati 'Triplets' odnosno 'Trojke', od produkcije nije bilo ništa. No uskoro bi se sve moglo promijeniti. Schwarzenegger je osobno izjavio kako je scenarij pred dovršetkom. Ne samo to, već se planira krenuti sa snimanjem tijekom naredne godine.

- Razgovarao sam sa svojim agentom i rečeno mi je kako će scenarij biti gotov za dva tjedna. Ivan Reitman je jako sretan onime što je vidio do sad, i želi napraviti samo par malenih promjena, što je muzika za moje uši. Počinjemo sa snimanjem na početku naredne godine. Svi su sretni što će snimati ovaj film - rekao je glumac.

U novom filmu bi se uz Schwarzeneggera i DeVita trebao pojaviti i Eddie Murphy, kao davno izgubljeni treći brat.

Valja spomenuti kako se dosadašnja praksa oživljavanja dugo mrtvih filmova ili serija baš i nije pokazala isplativom. Filmovi i serije koje smo jednoć voljeli, preneseni u modernu eru često ne funkcioniraju. Uz to, troškovi snimanja danas nisu ono što su bili. 'Blizanci' su snimljeni za kako tada tako i danas smiješnih 15 milijuna dolara, a zaradili su gotovo 15 puta više.

Vrijeme će pokazati je li moguće reprizirati takav uspjeh.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Joker123 26.10.2017.

    Obozavan Arnolda ali ne mislin da ce ovo funkcionirat, bolje ne dirat u neke stvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare