To je to što me zanima!

Scijentološka crkva prati Katie dva tjedna, boji se za kćer Suri

Bijeli Cadillac Escalade i crni Mercedes cijelo vrijeme su parkirani ispred zgrade u New Yorku u kojoj Katie živi, a njen vozač uočio je da ih ti automobili stalno prate
Vidi originalni članak

Zvijezda Dawson's Creeka prošli četvrtak podnijela je zahtjev za rastavu braka od Toma Cruisea (49). Otprilike dva tjedna Katie Holmes (33) cijelo vrijeme prati tim nepoznatih muškaraca. Voze se iza nje u dva automobila kamo god krene. Riječ je navodno o kontroverznim pripadnicima scijentološkog centra koji je žele imati pod nadzorom. Pratili su je i prije petka kad je podnijela zahtjev za rastavu od glumca. 

- Nitko iz našeg centra ne slijedi Katie niti nam je u interesu imati je pod kontrolom - tvrdi odvjetnik scijentološkog centra Gary Soter. 

Ipak, bijeli Cadillac Escalade i crni Mercedes cijelo vrijeme su parkirani ispred zgrade u New Yorku u kojoj Katie živi, a njen vozač uočio je da ih ti automobili prate. Internetski portal TMZ piše kako pouzdano znaju da u automobilima nisu ni novinari ni fotografi pa zaključuju da netko prati glumicu. 

Katie se boji za Suri

Katie i Tom posljednji su put pokušali spasiti svoj brak dva tjedna prije nego je ona zatražila rastavu. Katie je tada bila na Islandu gdje Cruise snima film 'Oblivion'. Tada su zajedno prošetali ulicama Reykjavika, no Katie je ipak odlučila da je braku kraj. Tražila je i skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri. 

Katie je angažirala najbolje odvjetnike kako bi od Toma izvukla što više novca. Jedan od njih je Allan Mayefsky kojeg kolege zovu Gospodin 50 posto, jer je to svota koju pri rastavama uvijek uspije osigurati svojim klijenticama. Ipak, Katie je od novca važnije da malu Suri makne od scijentologa koji im upravljaju životima. Boji se za dobrobit svoje kćeri jer Tom bez razmišljanja sluša sve što mu savjetuju u centru i očekuje od Katie i Suri da se ponašaju prema scijentološkim načelima. 

Tom je, tvrde prijatelji, neutješan i slomljen što se Katie želi rastati od njega. Navodno ne priča ni sa kim i stalno je zamišljen. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Sonador 04.07.2012.

    Želim joj svu sreću iako ona kao da nikada nije čula ovu pjesmu: http://www.youtube.com/watch?v=Ua9DN8ZXmOw&feature=related

  • dedek56 03.07.2012.

    spremi se i dođi u hrvatsku na odmor tu buš bez brige....top gun nek se maže i drekom ak mu paše....katie pozdrav i dolazi u najljepšu i najsigurniju zemlju,čuvat ćemo tebe i malu....

  • RadekBejble 03.07.2012.

    Ma scenarij iz Rosemaryine bebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare