Obavijesti

Show

Komentari 113

Scijentološka crkva prati Katie dva tjedna, boji se za kćer Suri

Scijentološka crkva prati Katie dva tjedna, boji se za kćer Suri
6

Bijeli Cadillac Escalade i crni Mercedes cijelo vrijeme su parkirani ispred zgrade u New Yorku u kojoj Katie živi, a njen vozač uočio je da ih ti automobili stalno prate

VIDEO

Zvijezda Dawson's Creeka prošli četvrtak podnijela je zahtjev za rastavu braka od Toma Cruisea (49). Otprilike dva tjedna Katie Holmes (33) cijelo vrijeme prati tim nepoznatih muškaraca. Voze se iza nje u dva automobila kamo god krene. Riječ je navodno o kontroverznim pripadnicima scijentološkog centra koji je žele imati pod nadzorom. Pratili su je i prije petka kad je podnijela zahtjev za rastavu od glumca. 

- Nitko iz našeg centra ne slijedi Katie niti nam je u interesu imati je pod kontrolom - tvrdi odvjetnik scijentološkog centra Gary Soter. 

Ipak, bijeli Cadillac Escalade i crni Mercedes cijelo vrijeme su parkirani ispred zgrade u New Yorku u kojoj Katie živi, a njen vozač uočio je da ih ti automobili prate. Internetski portal TMZ piše kako pouzdano znaju da u automobilima nisu ni novinari ni fotografi pa zaključuju da netko prati glumicu. 

Katie se boji za Suri

Katie i Tom posljednji su put pokušali spasiti svoj brak dva tjedna prije nego je ona zatražila rastavu. Katie je tada bila na Islandu gdje Cruise snima film 'Oblivion'. Tada su zajedno prošetali ulicama Reykjavika, no Katie je ipak odlučila da je braku kraj. Tražila je i skrbništvo nad šestogodišnjom kćeri Suri. 

Katie je angažirala najbolje odvjetnike kako bi od Toma izvukla što više novca. Jedan od njih je Allan Mayefsky kojeg kolege zovu Gospodin 50 posto, jer je to svota koju pri rastavama uvijek uspije osigurati svojim klijenticama. Ipak, Katie je od novca važnije da malu Suri makne od scijentologa koji im upravljaju životima. Boji se za dobrobit svoje kćeri jer Tom bez razmišljanja sluša sve što mu savjetuju u centru i očekuje od Katie i Suri da se ponašaju prema scijentološkim načelima. 

Tom je, tvrde prijatelji, neutješan i slomljen što se Katie želi rastati od njega. Navodno ne priča ni sa kim i stalno je zamišljen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 113
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin