To je to što me zanima!

'Scijentolozi drže u šaci Katie Holmes, može izgubiti kćer...'

Pretpostavljam da su Katie Holmes i Nicole Kidman morale potpisati dokument kojim se zavjetuju na šutnju. Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske, rekla je Carrie iz 'Kralja Queensa'
Vidi originalni članak

Glumica Leah Remini (48), poznata po ulozi Carrie u seriji 'Kralj Queensa', u časopisu LaPalme iznijela je 'tajne' dvije holivudske glumice. 

Leah je bivša sljedbenica Scijentološke crkve koju je napustila 2013. U dokumentarcu 'Leah Remini: Scientology and the Aftermath' otkrila je dosad nepoznate stvari ovog kontroverznog kulta. 

Spomenula je bivše supruge jednog od najvećih holivudskih pristalica scijentologije Toma Cruisea (56), glumice Katie Holmes (39) i Nicole Kidman (51). 

- Stalno se pitam zašto njih dvije nisu progovorile. Pretpostavljam da su morale potpisati dokument kojim se zavjetuju na šutnju. Vjerujte mi, Katie ne smije sa mnom na ručak, a bile smo bliske prijateljice. Mogla bi izgubiti skrbništvo nad Suri. To je bolesno - rekla je Leah. Dodala je kako je scijentolozi sigurno 'drže u šaci'.

Nakon što su se Katie i Tom razveli prije šest godina, glumica je dobila puno skrbništvo nad kćeri Suri (12). Razloge zašto je napustila Toma i Scijentološku crkvu nikada nije navela. Međutim, rekla je da živi neopterećena sobom i drugima, ne boji se više ničega i ne živi više po ničijim pravilima. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jele112 03.10.2018.

    Možda joj se uopće ne ide s njim na ručak?😳

  • 03.10.2018.

    Srećom Katie spasila na vrijeme i sebe i malenu Suri. Sretno curke!

  • blanjalica 29.09.2018.

    A tko je dozvolio puno skrbništvo nad curicom? Ta njihova šatoraška religija? Ma dajte molim vas, donio je sud. A ove napušene vjerske fanatike treba dobro staviti van zakona. Jer varaju (državu) za porez, obmanjuju članstvo. Pitanje samo hoće li jer su njihovi članovi jako jako moćni, bogati i utjecajni. Trebali su rezat ranije, dok stablo raste a ne kad je korjenje u zemlji onoliko koliko je iznad zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare