To je to što me zanima!

Sean Penn javio se iz Ukrajine: 'Putin će napravit najstrašniju pogrešku za cijelo čovječanstvo'

Ako dozvolimo da se Ukrajina bori sama, duša Amerike će biti izgubljena, kaže glumac. Penn je ranije posjetio Ured predsjednika i razgovarao s potpredsjednicom vlade Irinom Verešuk
Vidi originalni članak

Predsjednik Zelenskij i ukrajinski narod uzdigli su se kao povijesni simboli hrabrosti i principa, rekao je oskarovac Sean Penn (61) za magazin People. U Kijev je stigao prije Putinovog napada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac trenutno snima film o ruskoj invaziji na Ukrajinu. 

HOLLYWOOD SE UKLJUČIO Sean Penn stigao u Kijev dati podršku Ukrajincima: 'Snimit će film o napadu na našu zemlju...'

- To je već brutalna greška oduzetih života i slomljenih srca i ako ne popusti, vjerujem da će Putin napraviti najstrašniju pogrešku za cijelo čovječanstvo -  rekao je Penn za People. - Ako dozvolimo da se Ukrajina bori sama, duša Amerike će biti izgubljena - dodao je.   Oskarovac je posjetio Ured predsjednika i razgovarao s potpredsjednicom vlade Irinom Vereščuk, kao i lokalnim novinarima i pripadnicima ukrajinske vojske.

- Što više takvih ljudi sada u našoj zemlji, istinskih prijatelja Ukrajine, koji podržavaju borbu za slobodu, to će prije biti moguće zaustaviti izdajnički napad Rusije - stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • daleko najjaci 27.02.2022.

    Bilo bi super kad bi Ukrajina zbilja bila toliko bliska Americi,kad je nebi voljeli samo zbog svojih interesa..Ne Penn vec politicki glumci iz Amerike :)

  • _Varešak_ 27.02.2022.

    Putin je puko ko koica

  • Muminho 27.02.2022.

    Kako se zove film

Komentiraj...
Vidi sve komentare