To je to što me zanima!

Sean Penn napustio Ukrajinu: 'Ostavili smo auto i pješačili kilometrima do poljske granice'

U gotovo svim automobilima koje vidite na ovoj fotografiji su jedino žene i djeca, većina bez ikakve prtljage, a automobil im je jedina vrijednost, napisao je Sean
Vidi originalni članak

Oskarovac Sean Penn (61) u Kijev je stigao prije Putinovog napada, a danas ju je poput većine Ukrajinaca bio primoran napustiti. O svom odlasku obavijestio je pratitelje na Twitteru. Objavio je fotografiju s ceste na kojoj se vidi kolona automobila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dvoje kolega i ja pješačili smo kilometrima do granice s Poljskom nakon što smo ostavili automobil pored ceste. U gotovo svim automobilima koje vidite na ovoj fotografiji su jedino žene i djeca, većina bez ikakve prtljage, a automobil im je jedina vrijednost -  napisao je Sean.

Pratitelji su podržali njegov odlazak i dane koje je proveo snimajući dokumentarac o ruskoj invaziji na Ukrajinu.

SNIMA DOKUMENTARAC Sean Penn javio se iz Ukrajine: 'Putin će napravit najstrašniju pogrešku za cijelo čovječanstvo'

"Molim te dokumentiraj sve što možeš na granici i pokaži to svijetu", "Ne bih se mogao složiti s gospodinom Pennom u vezi mnogo stvari. Ali njegovi dani u Ukrajini dokaz su da je častan čovjek", "S nestrpljenjem iščekujem dokumentarac o Ukrajini i ljudima koji su osvojili naša srca", "Svaka čast za ono što ste učinili i što radite"- komentirali su. - To je već brutalna greška oduzetih života i slomljenih srca i ako ne popusti, vjerujem da će Putin napraviti najstrašniju pogrešku za cijelo čovječanstvo -  izjavio je glumac ranije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • robinjo1121 01.03.2022.

    Dođi snimit Horvata kako izlazi iz Čorku a NEVIN,koji bi to dokumentac bio

  • kadćekraj 01.03.2022.

    Dođi u Zagreb.Posjeti Centar koji izgleda kao da je bio bombardiran.

  • Špric 01.03.2022.

    Bravo Sean, dođi i u srbiju i vidi lopovluk tamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare