To je to što me zanima!

Sebična Ivana: Grickala bananu, a servirala samo stražnjicu...

Knoll je zaradila pohvale na račun preplanulog tena i vitke figure, ali na to je ionako naviknula. Javili su se i oni koji se boje za njeno zdravlje pa joj savjetuju da se što više drži hlada jer je dovoljno preplanula
Vidi originalni članak

Najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, Ivana Knöll (27) ovih se dana pohvalila na društvenim mrežama novom provokativnom fotografijom. Izgleda da se za nju odlučila iznenada, dok je jela, ali čak je i tada bila spremna na poziranje. Utegnula je svoje obline u fluorescentni jednodijelni kupaći kostim.

POGLEDAJTE VIDEO: Nives i Ivana zavode u istim pozama 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Banana mi je najdraža užina - priznala je Ivana, a zatim su je pratitelji pohvalili:

- Prekrasna si, imaš lijep kostim i vitko i preplanulo tijelo.

Dakako, bilo je i onih koji su aludirali na svašta, ali Ivana se nije dala smesti, odnosno, kao da ih nije ni doživljavala pa na njihove provokacije nije odgovarala. Uostalom, jela je, bilo bi glupo da su je prekinuli u tome...

Bilo kako bilo, 'zaradila' je Ivana pohvale na račun preplanulog tena i vitke figure, ali na to je ionako naviknula. Javili su se i oni koji se boje za njeno zdravlje pa joj savjetuju da se što više drži hlada jer je dovoljno 'crna'. Koliko će ih Ivana poslušati, vidjet ćemo na nekoj od narednih fotografija.

OPET PROVOCIRA Ivana Knoll servirala guzu: 'Sve mi je dala majka priroda...'

Do tada ih časti prekrasnim kadrovima jadranske obale. Ovih dana bila je na Visu, gdje je uživala u ribljim specijalitetima. Priznala je tim povodom kako najviše na ribi voli glavu i rep. Zbog toga je dobila same pohvale jer kažu kako 'zna što valja'. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Kažemštamislim7 05.08.2020.

    Jel mi može netko objasniti kako nitko ne može doznati ime njenog sponzora, tog dečka kojeg spominje? Žena iskače iz paštete doslovno. Plan promocije krenuo tijekom onog svjetskog prvenstva, a sad se nastavlja.

  • ive25 04.08.2020.

    ovo je bolesno.

  • rocky55555 04.08.2020.

    Hoće li biti još sebičnija pa nam konačno uskratiti sebe u medijima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare