To je to što me zanima!

Sretna brojka sedam: A. Jolie i Brad usvajaju još jedno dijete?

Prema pisanju američkih medija Angelina Jolie i Brad Pitt spremaju se usvojiti još jedno dijete iz Etiopije. To su obećali kćeri Zahari (6) koju su usvojili u Etiopiji
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (36) i Brad Pitt (47) žele proširiti svoju obitelj. Prema pisanju američkih medija par, koji ima troje usvojene i troje biološke djece, planira usvojiti još jedno dijete. Navodno će njihovo sedmo dijete biti iz Etiopije jer su tako obećali kćeri Zahari (6).

- Jako su uzbuđeni zbog toga. Brad i Angie su obećali Zahari prije nekoliko godina da će usvojiti drugo dijete s kojim će biti povezana jer će biti iz iste zemlje kao ona - otkrio je izvor.

Dodao je da je brojka sedam Bradov sretan broj i da misle da će im to donijeti sreću i radost. Osim Zahare koja je iz Etiopije, imaju sina Maddoxa (10) iz Kambodže, Paxa (7) iz Vijetnama te troje biološke djece, kćer Shiloh (5) i trogodišnje blizance Knoxa i Vivien. Prema pisanju američkih medija, dijete koje glumački par planira usvojiti imat će najmanje dvije godine. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • europe 30.11.2011.

    Pa zar nisu nedavno izjavili na intervjuima kako trenutno nemaju planova o djeci,da bi se sto bolje posvetili ovoj i da bi bili sigurni da svako dobija svoju paznju ? I umjesto da ti 'americki mediji' procitaju njihove izjave od prije najmanje mjesec dana,oni laprdaju o novom usvoljenju.

  • SASHA_2 29.11.2011.

    ovi kompleksasi ne odustaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare