To je to što me zanima!

Šefovi prijete Hurem: Vrati se na set ili te odmah čeka otkaz

DOBILI ULTIMATUM Producenti ‘Sulejmana’ molili su oca Meryem Uzerli da pošalje kćer na liječenje od depresije u Tursku. Odbio ih je. Zbog bolesti ne može snimati
Vidi originalni članak

Izostanak sa snimanja serije velik je trošak. Plaćamo joj hotelski apartman, vozače i zaštitare iako uopće nije u Istanbulu, kaže producent Timur Savcı.

Razočaran je jer Meryem Uzerli (29) nikom nije javila da ide na bolovanje. Glumica koja se proslavila ulogom sultanije Hurem otišla je u kliniku u rodni Berlin. Ondje se liječi od depresije i kroničnog umora. Produkcija je zbog Meryeminih zdravstvenih problema napravila stanku u snimanju, ali ne namjeravaju je dugo čekati jer, kažu, imaju obvezu prema obožavateljima.

Timur se zato tajno sastao s glumičinim ocem.

- Obećao mu je pronaći najbolje psihijatre za Meryem, samo da se vrati na snimanje. Hussein je odbio. Ne želi da mu kćer opsjedaju novinari - kažu izvori bliski ekipi sa snimanja. Meryeminu povratku u Istanbul protive se i njezini braća i sestre. Njemačka glumica turskog podrijetla snimila je tri sezone serije i zaradila 37 milijuna kuna.

Producenti su joj spremni dati otkaz ako se ne vrati, a već su pronašli i glumicu koja bi je mogla zamijeniti u ulozi vatrene Hurem.

Na setu je nose kao kap vode na dlanu

Meryem se prije bolovanja na Facebooku pohvalila fotografijama s kolegama iz serije. Nikome nije jasno što ju je toliko mučilo jer se sa svima odlično slagala.

- Svaki vikend bio joj je slobodan - kažu producenti.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • KatarinaKosačaKotromanić 01.06.2013.

    ma ovo su gluposti.,običan markentinški trik.,3 sezona je odavno cijela snimljena.,imate na yoututbe- klip iz prosinca gdje u zadnjoj epizodi Mustafa biva ubijen od strane Sulejmanovih ljudi- evo klip https://www.youtube.com/watch?v=nRY_QV6bBkY

  • save that drama for your mama 31.05.2013.

    Dobro kaj je tom liku s glavom,jbt oni misle dalje snimat Sulejmana s onom očajnom zamjenom od žene onim gaborom jer moraju zadovoljit svoje obožavatelje.HAHAHAHAH KAKVE OBOŽAVATELJE,TO SU SVI OBOŽAVATELJI HUREM KAK TO LIK NE KUŽI,NEMA HUREM NEMA SULEJMANA ODE SULJO U PIČKU MATERINU,GLEDANOS IM PADA A 90 % NAJMANJE BEM IH GLUPE.HUREM JE NAJJAČA *-*

  • Alphonse Capone 31.05.2013.

    Serija bez nje ko dva i pol muskarca bez charlie sheena :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare