To je to što me zanima!

Sergej Trifunović tvrdi: Mislio sam da je na majici lik Pape

PROVOKACIJA? Sergeju Trifunoviću zbog majice s likom branitelja Sarajeva prijete na srpskim internetskim forumima. Glumac tvrdi da nije znao tko je na majici
Vidi originalni članak

Do dolaska Sergeja Trifunovića (37) na sarajevsku premijeru filma 'Montevideo, Bog te video' najveću pozornost privlačile su hostese odjevene u stilu 30-ih godina prošlog stoljeća. Glumac je izazvao skandal noseći majicu s likom generala Armije BiH Jovana Divjaka, koji je zbog tjeralice beogradskog suda za ratne zločine uhićen prije nekoliko dana u Beču. Sergejev potez revoltirao je javnost u Srbiji i Republici Srpskoj. Prijeti mu se na internetskim forumima, a na Facebooku je osnovana grupa koja poziva na bojkot filma u Republici Srpskoj, gdje se treba početi prikazivati slijedeći tjedan. Sergej tvrdi da nije znao tko je na majici. Kaže da se oznojio i otišao se presvući.

- Netko mi je u gužvi dobacio neku crnu majicu u najlonskoj vrećici. Vidio sam da je na njoj otisnuta silueta starijeg muškarca. Na majici ništa nije pisalo, a lik me je podsjetio na papu Wojtyłu. Pitao sam svoje domaćine: 'Je li’ to Papa?', a oni su mi odgovorili: 'Nije, ovaj ti je pravoslavni'. Svi smo se nasmijali i nastavili se zabavljati, a ja nisam ni shvatio čiji je lik na majici koju nosim - ispričao je Sergej za srpski Blic.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • SrkiSnakes 07.03.2011.

    jebes PAPU

  • kiki007 07.03.2011.

    auuu opet je drogiran ima koke oko sebe a bogami i u sebi

  • Oluja_1 07.03.2011.

    Je li vam to Komsic rekao,kazao,onanirao,urinirao ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare