To je to što me zanima!

Šegetinke 'upecale' tenisače: Barbara s Džumhurom čeka bebu, a Tina ljubi Srbina Danila

Obje sestre Šegetin, nakon izlaska iz Bog Brother kuće, posljednjih šest godina žive u Beogradu. Ondje su planirale i otvoriti salon za uljepšavanje, no omela ih je korona. Također, obje ljube tenisače
Vidi originalni članak

Tina Šegetin (30) objavila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija s novim dečkom, no krila mu je identitet. Dečko je pozirao ili iz profila ili sa sunčanim naočalama na licu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No kako doznajemo, riječ je o srpskom tenisaču Danilu Petroviću (29). Budući da je njena starija sestra Barbara (31) u vezi s bosanskohercegovačkim tenisačem Damirom Džumhurom (28), s kojim čeka dijete, nagađa se da je upravo ona upoznala Tinu s novim dečkom.

Tina se rastala prije dvije godine, nakon godinu i pol dana braka s Racom Jovanovićem (34) iz Crne Gore. Vjenčali su se nakon samo pola godine veze. Nakon razvoda Tina nam je rekla kako je prekid bio sporazuman.

TRADICIONALNO I LIJEPO Barbara Šegetin otkrila koje će ime dati sinu: 'Maštam o tome od kad sam imala 16 godina'

- Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, bila je riječ o neslaganju karaktera i temperamenta, a i dolazimo iz dvije različite sredine - rekla nam je tad Tina.

Obje sestre Šegetin, nakon izlaska iz Bog Brother kuće, posljednjih šest godina žive u Beogradu. Ondje su planirale i otvoriti salon za uljepšavanje, no omela ih je korona. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • mokračarapa 05.01.2022.

    Bog Brother kuća, hahahaha, Ni Bog, ni bratski a bogami ni kuća

  • ♒Black_Cat♓ 28.06.2021.

    Bitno da je dijete ostavila k...!

  • VLADEK72 03.06.2021.

    Super, nemojte ih više objavljivati. Nek se proseravaju u srpskom Blicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare