To je to što me zanima!

Šeherezada i Sulejman dobili treće dijete, stigla im je Leyla

Danas su jedan od najslavnijih parova u Turskoj. Imaju cijele horde obožavatelja, a Halit svoju suprugu u medijima opisuje najljepšim riječima te govori o njoj kao o ženi s kojom ima sve što treba
Vidi originalni članak

Glumački par Berguzar Korel (39) i Halit Ergenç (51), najpoznatiji po ulogama Šeherezade i Sulejmana iz serija '1001 noć' i 'Sulejman Veličanstveni', dobili su treće dijete, pišu turski mediji. 

Berguzar je jutros rodila djevojčicu, a tamošnji mediji pišu da ju je nazvala Leyla. Sretni roditelji još uvijek se nisu oglasili o prinovu u obitelji na društvenim mrežama.

TREĆE DIJETE Šeherezada i Sulejman dobit će curicu: Glumica je organizirala zabavu na kojoj je otkrila spol

Par je u braku od 2009. godine, osim Leyle, imaju i dvojicu sinova Alija (11) i Hana (1). Za trudnoću je saznala na snimanju serije Knali Yayi.

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tijekom višemjesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije spriječila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali odgoditi zbog fizičkih promjena koje nisu prikladne za moj lik - napisala je tada glumica na društvenim mrežama.

Par se zaljubio na setu sapunice '1000 noć', a oboje su bili u vezama s partnerima koje su ubrzo napustili.   Iako danas žive u idili, njihov brak popratilo je i nekoliko skandala.

Turski mediji brujili su o glumičinim ljubomornim ispadima i potencijalnoj Halitovoj nevjeri, a Bergüzar je posjećivala bračnog terapeuta. Iako su svi mislili da je braku tada došao kraj, par se odlučio boriti za svoj brak.

Danas su jedan od najslavnijih parova u Turskoj. Imaju cijele horde obožavatelja, a Halit svoju suprugu u medijima opisuje najljepšim riječima te govori o njoj kao o ženi s kojom ima sve što treba. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 04.11.2021.

    Bravo. 👋👋👋😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare