To je to što me zanima!

Seinfeld tajno snima: Riječ je o tajnom projektu, vidjet ćete ga

Jerry Seinfeld otkrio je da su Jason Alexander, koji je u 'Seinfeldu' glumio Georgea, i on snimili novi projekt u kojem se pojavljuju i ostali glumci iz humoristične serije
Vidi originalni članak

‘Provalili’ su ih prije 15-ak dana kad su se Jerry Seinfeld (59) i Jason Alexander (54) sastali u zalogajnici u kojoj se društvo iz serije često okupljalo. Iako su već završili sa snimanjem, dosad se uopće nije znalo da će ponovno zajedno glumiti. Gostujući u radijskoj emisiji Seinfeld je otkrio da su snimili novi projekt, no nije htio otkriti što, pa je na “rešetanje” voditelja odgovarao kratko i zagonetno. Kazao je da on i Alexander, koji je u seriji glumio neurotičnoga Georgea Costanzu, u restoranu nisu snimali reklamu niti epizodu za Seinfeldovu web seriju “Komičari u autima naručuju kavu”.

- To je tajni projekt, već sam vam rekao više nego ikom drugom - istaknuo je Jerry. 

Otkrio je i da se u “tajnom projektu” pojavljuju ostali glumci iz serije.

- U projekt je uključen scenarist i producent serije Larry David, a vidjet ćete ga jako brzo - zaključio je. 

Najpopularnija “serija o ničemu” prati živote četvero ekscentričnih prijatelja. U SAD-u se emitirala od 1989. do 1998. godine te je osvojila Zlatni globus i šest Emmyja. Jedina žena među njima, Julia Louis-Dreyfus (53), koja glumi napadnu Elaine, ujedno je i najbogatija.

Nasljednica je očeve tvrtke vrijedne tri milijarde dolara. Jerryjeva susjeda Kramera igra Michael Richards (64), koji je cipele iz serije toliko volio da ih je nosio sljedećih 10 godina.     

Idi na 24sata

Komentari 5

  • t1950 01.02.2014.

    za ovu seriju treba imati nešto u glavi,a serija je vrh vrhova...

  • ojdimidojdimi 31.01.2014.

    ništa posebno..........................

  • kornel 31.01.2014.

    Nikada mi se nije sviđala ta serija i isforsirani smjeh ali to je stvar ukusa pa tko voli nek izvoli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare