To je to što me zanima!

Seka Aleksić na koncert je dovela nadrogiranog vuka?

Udruga 'Feniks' prijavila je Seku zbog kršenja Zakona o zaštiti životinja. Navodno je pjevačica na promociju albuma dovela drogirane vukove radi scenografije te im time naškodila
Vidi originalni članak

Protiv srpske folk pjevačice Seke Aleksić podnešena je prijava zbog kršenja Zakona o dobrobiti životinja 21. prosinca u Beogradu. Zakon zabranjuje javno prikazivanje životinja koje bi ih moglo dovesti u životnu opasnost, ugroziti zdravlje ili dobrobit. Srpski mediji prenose da je udruga 'Feniks' nakon promocije Seking albuma podnijela prijavu zbog ugrožavanja vukova. Naime, pjevačica je na promociji novog albuma dovela vukove na pozornicu kao dio scenografije u klubu 'H2O'. Jedan vuk je bio u kavezu, a drugi je ležao pored nje na klaviru. Navodno drogirani vuk na klaviru tupim je pogledom promatrao pjevačicu.
- Oko vukova na sceni plesači su plesali, treštala je glazba iz pojačala, upaljene su brojne baklje... To je sve moralo izazvati panični strah, ali je kod ovog vuka odsutna svaka reakcija, dok drugi u kavezu nije ni mogao reagirati. Da li je ovo zaista bilo potrebno? - piše u prijavi Udruge 'Feniks', a prenosi ga srpski portal Opera 17.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cope025 28.12.2009.

    vuk na horsu, a seka na spidu! koja kombinacija za nastup hahahahahahhahahahahhahhaaha

  • filips 28.12.2009.

    Cekaj malo,jel to taj vuk koji je Karleusi pojeo prase?

  • marnisk91 28.12.2009.

    dajte tim cajkama zabranite nastupe

Komentiraj...
Vidi sve komentare