To je to što me zanima!

Seka Aleksić reklamirat će Podravkine proizvode

Reklama je snimljena u jednom beogradskom studiju u i to je prvi put da folk pjevačica reklamira neki proizvod. Tvrdi kako voli Podravkine slastice
Vidi originalni članak

Seka Aleksić nedavno je snimila reklamu za slastice Podravkine marke Dolcela koje su namjenjene srpskom tržištu. Folk pjevačica reklamirat će pudinge, šlag... Reklama je snimljena u jednom studiju u Beogradu i to je prvi put da pjevačica reklamira neki proizvod. Seka nije angažman prihvatila samo zbog velikog honorara.
- Ponudu sam prihvatila jer zaista volim Dolceline proizvode. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa profesionalcima koji su bili angažirani na snimanju reklame - izjavila je folk diva za srpski Blic.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • opera 11.10.2009.

    zasto tako negativni komentari?pa zena reklamira u srbiji,ne kod nas!koga su trebali stavit,mozda veliku hrvaticu severinu?

  • dlovnicki 10.10.2009.

    vidi se na njoj da obozava slastice..jos ako su od dolcele :) nije ni bitno :))) osmjeh ko grinch

  • actros1844 10.10.2009.

    podravka-izvorno hrvatsko.....pasirana rajčica se radi u italiji,sjeckana isto, šampinjoni isto, grah češka(mislim)....vegeta sastojci.....sol austrija,luk egipat, folija za pakiranje italija, suho povrće češka,zrak hrvatska,pardon, vakumirana je,nema zraka=vegeta hrvatski proizvod a ništa hrv unutra.......jedino se radi ajvar,konzerve,salame,dječja hrana i zimnica u hr.ostalo se uvozi upakirano u podravkinu ambalažu.....nema veze s ovom temom,tolko da se zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare