To je to što me zanima!

Seks-bomba je postala kostur: Jolie ne jede, samo pije vodu

HRANA, ŠTO JE TO? Angelina na setu novog filma “Unbroken” pije samo vodu. Za hranu nema vremena. Drastično je smršavjela nakon dvostruke mastektomije
Vidi originalni članak

Glumičini prijatelji i kolege su zabrinuti jer se Angelina Jolie (38) izgladnjivanjem dovela do ruba anoreksije. Izgubila je mišićnu masu, a na mršavim rukama iskočile su joj žile.

U filmu “Lara Croft” proslavila se kao akcijska junakinja s oblinama, a sad izgleda bolesno. Angelina je u zračnoj luci u Sydneyju bila toliko slaba da su joj pomoćnici morali nositi prtljagu. Čak su i njezina najstarija djeca Maddox (12), Pax (10) i Zahara (8) sami vukli svoje velike i teške kovčege. Snimili su ih i u šetnji i kupovini. Glumica djecu jedva podigne jer je preslaba.

- Angelina je perfekcionistica i nikad joj ništa nije dovoljno dobro. Na setu je od jutra do mraka i od previše posla zaboravi jesti. Samo pije vodu i gricka povrće - kažu kolege koji s Jolie snimaju njezin drugi redateljski film o veteranu iz Drugog svjetskog rata.

Jolie je drastično smršavila poslije dvostruke mastektomije u svibnju, a gubitak kila pravdala je stresom.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • strmi007 24.12.2013.

    Žalosno

  • MarijaJurić 23.12.2013.

    mozda od nečeg boluje a mi i mediji ne znamo pa je zato smršavila...

  • MajaPrpić Šabić 23.12.2013.

    Ona mi je oduvijek bila zgodna i super kao osoba i majka, ali stvarno ovdje izgleda užasno, da li je to strah od bolesti, smrti ili što, šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare