To je to što me zanima!

'Seksala sam se i putovala da bih zaboravila Paulovu smrt'

Michelle Rodriguez kaže kako ju je smrt Paula Walkera u studenom 2013. toliko pogodila da se i sama osjećala kao da je umrla pa se forsirala da se osjeća živom
Vidi originalni članak

Kad je Paul preminuo, zaista sam poludjela. Veliki dio stvari koje sam napravila tijekom zadnje dvije godine ne bih uopće ni radila da sam u glavi bila dobro, ispričala je Michelle Rodriguez (36) za Entertainment Weekly

Glumica kaže da ju je smrt Paula Walkera pogodila više nego što je mislila da je uopće moguće. 

Walker je, podsjetimo, preminuo 30. studenoga 2013. godine. Njegov prijatelj prebrzo je vozio Porsche, sletjeli su s ceste i obojica preminuli na licu mjesta.

- Imala sam osjećaj da mi ništa neće pomoći da prebolim Paulovu smrt. Kad je on umro, kao da sam i ja umrla s njim. Nisam se osjećala živom i stoga sam se počela forsirati izvan svih granica normale. Pila sam, seksala se i putovala kako bih zaboravila - kaže Michelle koja je s Walkerom glumila u filmskom serijalu 'Brzi i žestoki'. 

Sad se smirila jer se, kako kaže, jedno jutro probudila, pogledala se u ogledalo i sama sebi rekla kako mora naučiti poštivati i cijeniti život. 

- Prestani se skrivati, Michelle. To sam rekla sama sebi i pomoglo mi je - kaže. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • consuela 26.03.2015.

    Čisti primjer autodestruktivne osobe!

  • necu rec 25.03.2015.

    sta nisi meni dosla

  • _l_ 25.03.2015.

    što nije k meni doputovala

Komentiraj...
Vidi sve komentare