To je to što me zanima!

Seksala se i tukla na televiziji, a sad želi osvojiti 'Savršenog': Na operacije je spiskala 113.000 kn

Ksenija Kranjec koja se trenutačno bori za srce 'Gospodina Savršenog' sudjelovala je u cijelom niz reality showova. Uz njezino ime vežu se brojni skandali, a među njima su: diskvalifikacija, nasilje i seks-afere
Vidi originalni članak

Među tri nove djevojke koje su u utorak navečer stigle u vilu 'Gospodina Savršenog' najviše pažnje privukla je Slovenka Ksenija Kranjec (29). Njezinom izgledu nije odolio ni Toni Šćulac (31) koji je Kseniju nazvao 'slovenskom Sharon Stone' i pozvao ju na spoj. Iako Ksenija nije poznata hrvatskoj javnosti, slovenska publika dobro zna o kome je riječ. Naime, ona je zvijezda slovenskih i srpskih reality showova uz koje ju veže i niz skandala. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ksenija Kranjec krajem 2021. godine sudjelovala je u srpskom reality showu 'Bar', a prije toga natjecala se i u slovenskom 'Big Brotheru' (2015. godine) te srpskim 'Parovima' (2017. godine). Atraktivnu Slovenku u emisiji 'Bar' prozvali su najzgodnijom natjecateljicom, a ona je ranije govorila o svim estetskim zahvatima kojima se podvrgnula. 

Ksenija je prvu operaciju imala u Hrvatskoj u Daruvaru, gdje je povećala grudi, piše Espreso.co.rs

- Nosila sam najmanju košaricu, a uvijek sam željela bujnije grudi - rekla je Ksenija jednom prilikom za medije u Sloveniji pa otkrila da je zahvat platila 3500 eura, odnosno, više od 26 tisuća kuna. 

Osim grudi, Ksenija je popravila zube, operirala nos, korigirala obrve, bradu, jagodice i kapke.

- Da se ne brinete koliko sam imala operacija. Puno - napisala je Ksenija prije tri godine na Facebook profilu kada se u javnosti počelo pričati o njezinim korekcijama. 

Reality zvijezda do sada je na operacije potrošila otprilike 113 tisuća kuna, točnije 15 tisuća eura. 

FATALNE DJEVOJKE Stigla je opaka konkurencija, za 'Savršenog' se sad bori i misica

Skandali u realityju

Aktivna natjecateljica različitih reality showova u Sloveniji je, osim toga, poznata i po brojnim skandalima, koji su često krasili naslovnice regionalnih medija. 

U srpskom realityju 'Parovi', Slovenka je ostala upamćena po vezi s natjecateljem Nikolom Lakićem, s kojim je pred kamerama vodila ljubav. Također, imala je brojne histerične ispade, svađala se s kandidatima koji joj nisu bili po volji, a jednom prilikom se i potukla s natjecateljicom Jelenom Krunić, piše Kurir.rs

Ksenija je osim 'Parova', sudjelovala i u reality showu 'Farma', gdje je provela malo vremena. Iz showa je izašla sama. Poznata je i po 'lezbo-aferi'.

U VILI SE ZAKOMPLICIRALO Gledatelji o novim djevojkama: 'Sharon Stone u vili, Olivera na aparatima! Savršenom se sviđa'

Zbog nasilnog ponašanja, koja se ne tolerira u srpskom showu 'Bar', Ksenija je zajedno s drugim natjecateljem diskvalificirana. Videozapis cijelog događaja zbog kojeg je napustila show možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S ENISOM BEŠLAGIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 118

  • 08.04.2022.

    Ebeš ženu koja u torbici ima pumpu za bicikl, i po potrebi pumpa

  • 07.04.2022.

    atrakcija za selo, šok za obitelj

  • 07.04.2022.

    A jel plati i Photoshop ili ima onaj "ispod pulta"?

Komentiraj...
Vidi sve komentare