To je to što me zanima!

Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu s milijunašicom

Nemoj odbaciti pravu ljubav jer si zaslijepljen blještavilom showbiza, pisali su Jeremyju Meeksu obožavatelji. Bivšeg zatvorenika paparazzi su fotkali kako se ljubi s kćerkom vlasnika slavnog britanskog brenda
Vidi originalni članak

Jeremy Meeks (33) uživa u svom novom životu otkad je izašao iz zatvora u ožujku 2016. Bivši zatvorenik osvaja modne piste, pozira za časopise i druži se sa zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Kada je postao popularan još kao zatvorenik, Meeks je svojim obožavateljicama poručio da je sretno oženjen. S medicinskom sestrom Melissom nedavno je proslavio osam godina braka.

S njom ima sina Jeremyja Meeksa Juniora, a ona ima još dvoje djece. Cijela obitelj je sretno pozirala za Božić, a Meeks je uz fotografiju napisao: 'Zajedno kroz sito i rešeto'. 

Melissa je sa suprugom pokrenula i vinariju te ga je posjećivala u zatvoru. Meeks je iza rešetaka završio zbog 'djelovanja u bandi' i posjedovanja oružja i municije bez dozvole. 

No Meeks je, čini se, zaboravio suprugu te se trenutno zabavlja s Chloe Green (26), nasljednicom Sir Philippa Greena, vlasnika slavnog Top Shopa. 

Chloe i Jeremy plove Mediteranom na golemoj jahti s prijateljima. 'Najseksi bivši zatvorenik', kako su ga prozvali, nije skidao ruke s bogatašice. 

Jeremyjeva supruga Melissa nedavno je na Instagram stavila nekoliko značajnih objava.

- Nikada se nemoj ispričavati za količinu ljubavi koju daješ. Neka ti bude žao onih koji tu ljubav ne žele - napisala je Melissa, citirajući 2Pac-a. 

Medicinska sestra dodala je da je 'ljubav nije uvijek bajka'. Brojni pratitelji dali su joj podršku.

- Bila si s njim i dok je bio iza rešetaka, zašto sad moraš patiti zato što on napokon ima love?! Očito nije vrijedan toga i što je slavniji, bit će još i gori - napisala joj je jedna pratiteljica. 

Idi na 24sata

Komentari 112

  • 03.07.2017.

    opet ovaj tip kao da je slavna ličnost a zatvorenik

  • mac1975 02.07.2017.

    Stekao sex iskustva u zatvoru

  • Rockon 02.07.2017.

    bivši zatvorenik koji ima obožavatelje. Bože dragi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare