Obavijesti

Show

Komentari 112

Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu s milijunašicom

Seksi bivši zatvorenik uhvaćen kako vara ženu s milijunašicom
3

Nemoj odbaciti pravu ljubav jer si zaslijepljen blještavilom showbiza, pisali su Jeremyju Meeksu obožavatelji. Bivšeg zatvorenika paparazzi su fotkali kako se ljubi s kćerkom vlasnika slavnog britanskog brenda

VIDEO

Jeremy Meeks (33) uživa u svom novom životu otkad je izašao iz zatvora u ožujku 2016. Bivši zatvorenik osvaja modne piste, pozira za časopise i druži se sa zvijezdama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

 

Exclusive - Jeremy Meeks Vacationing In Bodrum - Turkey

Kada je postao popularan još kao zatvorenik, Meeks je svojim obožavateljicama poručio da je sretno oženjen. S medicinskom sestrom Melissom nedavno je proslavio osam godina braka.

S njom ima sina Jeremyja Meeksa Juniora, a ona ima još dvoje djece. Cijela obitelj je sretno pozirala za Božić, a Meeks je uz fotografiju napisao: 'Zajedno kroz sito i rešeto'. 

Melissa je sa suprugom pokrenula i vinariju te ga je posjećivala u zatvoru. Meeks je iza rešetaka završio zbog 'djelovanja u bandi' i posjedovanja oružja i municije bez dozvole. 

No Meeks je, čini se, zaboravio suprugu te se trenutno zabavlja s Chloe Green (26), nasljednicom Sir Philippa Greena, vlasnika slavnog Top Shopa. 

Exclusive - Jeremy Meeks Vacationing In Bodrum - Turkey

Chloe i Jeremy plove Mediteranom na golemoj jahti s prijateljima. 'Najseksi bivši zatvorenik', kako su ga prozvali, nije skidao ruke s bogatašice. 

Jeremyjeva supruga Melissa nedavno je na Instagram stavila nekoliko značajnih objava.

- Nikada se nemoj ispričavati za količinu ljubavi koju daješ. Neka ti bude žao onih koji tu ljubav ne žele - napisala je Melissa, citirajući 2Pac-a. 

Medicinska sestra dodala je da je 'ljubav nije uvijek bajka'. Brojni pratitelji dali su joj podršku.

- Bila si s njim i dok je bio iza rešetaka, zašto sad moraš patiti zato što on napokon ima love?! Očito nije vrijedan toga i što je slavniji, bit će još i gori - napisala joj je jedna pratiteljica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 112
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu