To je to što me zanima!

Seksi Brazilac iz showa 'Ples sa zvijezdama' javio se iz saune

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Priznaje i da zapravo uopće nema iskustva u plesu, ali se nada dobrom plasmanu u showu te je sretan što je dobio priliku da na zabavan način uđe u ples
Vidi originalni članak

Zgodni Brazilac Pedro Soltz (36) natječe se u novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', a svoje obožavateljice počastio je fotografijom iz saune. Hrvatski zet odlučio je uzetI predah od priprema i napuniti baterije, a u komentarima na Instagramu nizali su se samo komplimenti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pedro je dobio titulu najseksipilnijeg muškarca svijeta, a za Dnevnik.hr komentirao je što o toj tituli misli njegova supruga Iris Cekuš.

- Iris i sama kaže kako se ona apsolutno slaže s tom titulom, no kako sam i rekao, ne progleda mi kroz prste zbog nje kada su u pitanju obaveze. Iris i ja smo vrlo temperamentni i karakterni i upravo se zato super slažemo, tako da i ta ljubomora dolazi u nekim normalnim količinama - ispričao je Pedro. Ispričao je da zapravo uopće nema iskustva u plesu, ali se nada dobrom plasmanu u showu te je sretan što je dobio priliku da na zabavan način uđe u ples.

OBITELJ U 'PLESU SA ZVIJEZDAMA' Valentina pleše protiv brata u showu: Pritiska ima, ali daje mi to vjetar u leđa da budem bolji

- Ples i glazba me opuštaju i jako volim energiju koju te dvije stvari prenose. Moj cijeli dan je obilježen glazbom, bilo kroz treninge, obavljanje stvari za posao, doma s obitelji, sve je u znaku glazbe i plesa. No moram priznati, iako volim plesati, o plesu ne znam ništa! Imam totalno dvije lijeve noge za ples, što ćete i vi i gledatelji vrlo brzo vidjeti - priznaje Pedro.

RED ZABAVE RED TRENIRANJA Bojana Gregorić pokazala kako se nakon snimanja zabavlja ekipa iz 'Plesa sa zvijezdama'

Sudeći po komentarima na Pedrovom profilu gledateljice mu neće zamjeriti plesne greške. Ususret prvoj epizodi raste veliko uzbuđenje među kandidatima, a gledatelji s nestrpljenjem iščekuju novu plesnu avanturu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • marina7777777 26.02.2022.

    Ja mislila da je ovo gospodin savrseni!

Komentiraj...
Vidi sve komentare