Show

Komentari 0

Bojana Gregorić pokazala kako se nakon snimanja zabavlja ekipa iz 'Plesa sa zvijezdama'

Bojana Gregorić pokazala kako se nakon snimanja zabavlja ekipa iz 'Plesa sa zvijezdama'

Bojana je nekad bila balerina pa nije ni čudo da ju sudjelovanje u showu veseli, a sudeći prema fotografijama ekipa se dobro zabavlja na pripremama

Glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) natječe se u novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama', a zabavne trenutke s kolegama iz showa objavila je na svom Instagram profilu. Družila se s Vlatkom Pokos (51), Markom Petrićem (34), Asimom Ugljenom (39) i Filipom Vidovićem (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Bojana je nekad bila balerina pa nije ni čudo da ju sudjelovanje u showu veseli, a sudeći prema fotografijama ekipa se dobro zabavlja na pripremama.

Na Instagramu je podijelila fotografije i videe na kojima je pokazala kako s kolegama iz showa slavi novi projekt i iščekuju promo video koji su snimili za 'Ples sa zvijezdama'.

Podsjećamo, zvjezdanu postavu nove sezone hit showa Nove TV čine Bojana GregorićLucija LugomerJelena PerićVlatka PokosAlbina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana ČuljakAsim UgljenPedro SoltzFilip VidovićSandi PegoMarko Petrić i Matija Lovrec. U 'Plesu sa zvijezdama' poznatim imenima pridružuju se profesionalni plesači, mentori koji će naše zvijezde pripremiti za glamurozni plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici.

Pripreme za najveći plesni show se zahuktavaju, redaju se probe plesnih parova čije ćemo prve zajedničke korake vidjeti jako brzo u prvoj emisiji uživo. 

Najčitaniji članci