To je to što me zanima!

Seksi Emily u donjem rublju se pohvalila 'tajnim projektom'

MANJE JE VIŠE Atraktivna glumica i manekenka nedavno je na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa podigla haljinu i svima pokazala kakve je gaćice obukla
Vidi originalni članak

Emily Ratajkowski (25) često se na društvenim mrežama hvali seksi tijelom, a ovog puta je svoje zamamne obline iskoristila kako bi se pohvalila 'tajnim projektom'.

Američka glumica i manekenka, koja se proslavila svojim plesom u spotu za hit Robina Thickea 'Blurred Lines', počastila je fanove seksi izdanjima u donjem rublju, a isti su ju nagradili mnoštvom lajkova i komplimenata.

Inače, atraktivna Emily je na nedavnu dodjelu Zlatnih globusa došla u dugačkoj žutoj haljini koja je imala duboki dekolte i visoki prorez sprijeda. 

I dok je na crvenom tepihu bila 'pristojna', na zabavi nakon dodjele malo se oslobodila pa je tako u jednom trenutku podigla haljinu i svima pokazala kakve je gaćice obukla.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 21.01.2017.

    ...meni onako..nezamjetljiva..al ko sam ja da kažem..mislim to muški bolje znaju objasniti..ako je njima sexi..onda jeste..meni najobičnija ženska..

  • CFC17 21.01.2017.

    Ko je ova?

  • 21.01.2017.

    uuuuu dobra je sexyyyyyyyy

Komentiraj...
Vidi sve komentare