To je to što me zanima!

Seksi kampanja gole reperice Iggy: 'Zar netko vidi štikle?'

Reperica Iggy Azalea je svojedobno priznala da je povećala grudi i rekla da želi pričati o tome. Istaknula je kako joj je draže takve stvari otvoreno reći nego da ju netko o tome ispituje
Vidi originalni članak

Ponekad u životu trebaš samo par dobrih štikli, kaže Iggy Azalea (28). Reperica, čije je pravo ime Amethyst Amelia Kelly, pohvalila se da je postala zaštitno lice kampanje za cipele, no njezini su se obožavatelji umjesto na obuću koncentrirali na nedostatak odjeće. Naime, jedino što Iggy nosi na fotografijama su čarape i sandale. 

- Seksi si, a trebalo mi je više vremena da uočim i cipele - rekli su fanovi reperici. Jedan od njih je 'obratio pažnju na detalje' pa je komentirao kako Iggy ima na lijevoj strani tijela dva madeža, na bradi i dojci. Požalio se i kako njegovo srce ne može više izdržati golišave fotografije koje reperica često objavljuje. 

NIJE PHOTOSHOP Zbogom Kim: Iggy je pokazala najbujnije obline koje ste vidjeli

Reperica zbog glazbene i modeling karijere trenutno živi u Americi, a porijeklom je iz Australije. Nedavno je rekla da joj se sviđa kriket, no da nema baš pojma o pravilima te igre. 

- Opet si uništila internet - komentirao je obožavatelj dok su drugi ponudili Iggy da zaigra kriket s njima. 

Reperica je svojedobno priznala da je povećala grudi i rekla da želi pričati o tome. Istaknula je kako joj je draže takve stvari otvoreno reći nego da ju netko o tome ispituje. Također je 'sredila' nos, a ostala je u bliskim odnosima sa svojim plastičnim kirurgom pa mu je preko društvene mreže čestitala rođendan.

- Jako sam sretna zbog plastičnih operacija. Nisam ih morala napraviti jer sve je u redu sa mnom, ali to je bio moj osobni izbor. Ako želiš nešto promijeniti, sve ovisi o tebi hoćeš li to i učiniti - ispričala je reperica. Objasnila je i zašto je otišla na operaciju grudi. 

- Sada zaista imam što za pokazati. Prije sam imala samo prsa i bradavice, a sada su to prave grudi. Smatrala da će mi to biti dobar dodatak - istaknula je Iggy. 

VIDI OVO: 5 seks priča koje će te zgroziti!

NIJE JOJ VRUĆE Iggy Azalea navukla je kožne hlače i pokazala bujnu guzu

VIDI OVO: Beyonce trudna po treći put?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Linz 14.06.2018.

    Više volim vidjeti dobar guz nego kilo teletine i gajbu Žuje ( 'ladne k'o led ) !!!

  • 14.06.2018.

    A ne sviđa mi se što je povećana cice , meni su ljepše male cice . A sviđa mi se njezina kosa . Ima veoma lijepe frizure .

  • trpaj_sirotinju 14.06.2018.

    photoshop čuda radi

Komentiraj...
Vidi sve komentare