To je to što me zanima!

Seksi Lana mogla bi zarađivati kao imitatorica Lize Minnelli

Sandru Bagarić Lanin nastup ostavio je bez daha, a osim nje, oduševio je i Matteo Cetinski koji je do u najsitnije detalje 'skinuo' Zdravka Čolića i hit 'Ti si mi u krvi'
Vidi originalni članak

Lana Jurčević pobjednica je sedme epizode showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a za taj uspjeh zaslužna je njena sjajna i zavodljiva cabaret izvedba pjesme 'Mein Herr' Lize Minnelli. U crnom kostimu, kratkim hlačicama i crnim halterima fantastično je izvela vrlo kompleksnu vokalno koreografsku izvedbu, što su u komentarima podcrtali svi članovi žirija.

Njen trud uložen nimalo lagan zadatak žiri i kolege natjecatelji nagradili su s najviše bodova, te osigurali Lani prvu pobjedu u showu. Zahvaljujući pobjedi, Lana Jurčević je odabrala udrugu 'Tesa – psihološko savjetovalište' kojoj će u njeno ime Nova TV donirati 10.000 kuna. 

- Mene si ostavila bez daha. Za ovu točku u teatru treba mjesec dana. Ti si to napravila u tjedan dana. Svaka ti čast - komentirala je oduševljeno Lanin nastup Sandra Bagarić.

Gošća žirija bila je Andrea Andrassy koja je također bila fascinirana izvedbom, a za ponovno uživanje u njenom gledanju, kaže, bez problema bi izdvojila i novac.

- Ovo je stvarno savršeno. Ja bih platila novce da dođem ponovo gledati - rekla je.

Tomo in der Muhlen, također je bio izrazito zadovoljan s vrlo teškom izvedbom.

- Ozbiljno sam se bojao da ćeš ovo loše napraviti jer volim tebe i volim taj film, ali na svu sreću nisi. Napravila si to fantastično - rekao je Tomo nakon nastupa.

Matteo Cetinski svojom je transformacijom pogodio sitne male detalje nastupa Zdravka Čolića i sjajnom vokalnom izvedbom pjesme 'Ti si mi u krvi' zauzeo drugo mjesto u emisiji.

- Ja bih samo htio napomenuti kako su vozila hitne pomoći već odvela nekoliko dama - našalio se Navojec nakon nastupa imitatora miljenika ženske publike i poznatog šarmera. Matteo je svojom izvedbom i transformacijom u Zdravka natjerao Žanamari u suze, ali je jednim zagrljajem sve popravio. 

Pravi plesni spektakl izveo je Damir Kedžo s pjesmom 'I Don't Feel Like Dancing' Scissor Sistersa i zauzeo treće mjesto. Damir je gotovo cijelu pjesmu otpjevao u falsetu što nije bio nimalo lagan zadatak.

Navojca je posebno zaintrigirala jedna dilema koja proizlazi iz naslova pjesme i izvedbe koja je izrazito plesnog karaktera. Ovako je to 'filozofski' pojasnio:

- To je kao jedna Shakespeareova subjektivistička dilema, biti ili ne biti, koja je u stvari razrješiva dočim je ovo jedan paradoks. Sjajno. 

Sandra se u komentaru usmjerila na Damirovu vokalnu izvedbu.  

- Nije mi jasno kako uspiješ kopati po tim dubokim rezonantnim prostorima pa otići tako lagano u falset - rekla je.

Hana Hegedušić se nakratko našla u zatvoru jer joj je za ulogu Gwen Stefani i pjesmu 'The Sweet Escape' upravo to bio zadatak. Kao i u pravom spotu, izašla je na slobodu, a njen nastup komentirao je oduševljeno Goran Navojec.

- Doživjeli smo od kolegice Hane proboj u, popularno rečeno DNK, Ja ne bih volio da mene bilo kad imitiraš jer se bojim što bih doživio - rekao je. Tomo je isto tako imao samo riječi pohvale za nastup.

- Ovaj show je timski rad i koreografija i make up. Zbilja izgledaš užasno slično i dobro je pogođeno. Sve skupa je jedna lijepa slika i pokaz što je ovaj show - komentirao je.

Iako sa štiklama nema toliko problema, transformacija u ženski glas bila je poprilično zahtjevna za Fila Tilena. No unatoč tome, publici je ponovo priredio sjajnu zabavu kao Alesha Dixon i pjesmom o problemima s dečkom 'The Boy Does Nothing'.

Andrei se posebno svidio njegov nastup, a Fil je po običaju ostao u zadanom liku do kraja emisije.

- Ti si danas bila toliko seksi i samouvjerena! Ovo je bilo tako dobro, baš si bio Alesha. Malo korpulentnija, ali totalno kul - rekla je Andrea.

- Što se tiče pjevanja, sinkronizacija crtića bi ti jako dobro išla - našalila se Sandra, koja se nije mogla prestati smijati. 

Izvrsno raspoložena bila je i Ana Maras Harmander kao Mick Jagger, a transformacija je bila toliko vjerodostojna da je Ana dobila i dlake pod pazuhom. Pjesmom The Rolling Stonesa 'Start Me Up' podigla je publiku, a imitacijom je impresionirala Andreu.

- Znači bila si savršena. To je to. Vidjela sam Micka Jaggera - komentirala je Andrea. Sandra se upustila u ocjenu Anine cjelokupne maske i glume.

- Ti pazusi su doprinijeli interpretaciji apsolutno i cijelom vizualnom identitetu. Rasvjeta je bila jako dobra, a tvoje face su došle do izražaja - rekla je.

Žanamari je nakratko vratila 90-e na pozornicu i kao Vanna otpjevala pjesmu grupe E.T. 'Ne traži ljubav'. Sjajnu vokalnu izvedbu svi su zamijetili.

- Definitivno si me impresionirala glasom što nije najlakše kada se radi o imitiranju Vanne. Ja sam potpuno zadovoljan i iznenađen - komentirao je Tomo. 

Filip Dizdar se pojavio u ulozi automehaničara kao Massimo za pjesmu 'Benzina'. U jednom neobičnom izdanju Massima, koje odudara od onoga po čemu je Massimo danas poznat, Filip se očigledno jako dobro zabavljao.

- Meni si bio Massimo i to maksimalno, bilo je super i jako, jako zabavno. Bilo je jako dobro - rekao je Navojec nakon Filipova nastupa.

NE PROPUSTI

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

Idi na 24sata

Komentari 95

  • onedollar1 07.11.2016.

    Meni ona ide na živce Neznam zašto antipatična mi je

  • zviranjek 07.11.2016.

    Vas koji radite ovu emisiju najljepše molim u ime svih gledaoca da slijedeće sezone pozovete Bagaričku kao natjecatelja.Mislim da bi bilo jako zanimljivo pogledati izvedbu i facu na komentare žirija

  • UrsaMinor 07.11.2016.

    Filip i Fil valjda ne padaju na bagarićkine (namjerno malo početno slovo) kao seksi doskočice pa im daje loše ocjene i ismijava ih. Katastrofalno neprofesionalna i naporna osoba. A dečki su bili super, ko i svaki put uostalom. Fil je fantastičan i uvijek se super nasmijem dok ga gledam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare