To je to što me zanima!

Seksi mama Eva Longoria nosi hrvatski sako kao mini haljinu

Zvijezda 'Kućanica' pojavila se na crvenom tepihu Variety Inclusion Summita, događaja koji okuplja ljude iz svijeta filma, televizije i digitalnih medija, u kreaciji hrvatske dizajnerice - Aleksandre Dojčinović
Vidi originalni članak

Glumica Eva Longoria (43) u lipnju je rodila sina Santiaga Enriquea Bastóna, a čini se kako od trudnoće muku muči s viškom kilograma. Iako su mnogi komentirali kako upravo taj višak kilograma odlično izgleda na Evi, drugi se nisu složili s tom tvrdnjom. Glumica je navodno za vrijeme trudnoće dobila 15 kilograma. 

Zvijezda 'Kućanica' pojavila se jučer na crvenom tepihu Variety Inclusion Summita, događaja koji okuplja ljude iz svijeta filma, televizije i digitalnih medija, u kreaciji hrvatske dizajnerice. 

Karirani sako s dvostrukim kopčanjem dolazi iz poslovne kolekcije Aleksandre Dojčinović. Sako dolazi u kompletu s hlačama, a glumica ga je odlučila obući kao haljinu. 

Kolekcije hrvatske dizajnerice vole nositi brojne strane zvijezde poput Keltie Colleen Knight (36), Larsen Thompson (18), Rachel Bilson (37). 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Vihor🐎 26.11.2018.

    Odlično izgleda i nikakvog viška kilograma nema na njoj.

  • 26.11.2018.

    ljepotica

  • mauser 26.11.2018.

    Zgodna žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare