To je to što me zanima!

Seksi Marilyn Monroe gola u plahtama sa šampanjcem

Šest tjedana prije smrti, Marilyn Monroe je snimila editorijal za Vogue pod imenom 'The Last Sitting'. Fotografije prikazuju glumicu u punom sjaju
Vidi originalni članak

Pokojna američka glumica Marilyn Monroe svoj je posljednji editorijal snimila u svibnju 1962. godine za časopis Vogue, a u kolovozu je preminula od predoziranja koktelom tableta. Neke od tih fotografija su na aukciji prošle godine prodane za oko 780 tisuća kuna, a ostale snimke su nedavno izašle u javnost. Nezaboravna Marilynka je s fotografom Bertom Sternom odradila tri snimanja koja su rezultirala seksepilnim i jedinstvenim fotografijama. U posljednje vrijeme nekoliko američkih glumica, poput Scarlett Johansson ili Lindsay Lohan, pokušavale su kopirati Marilyn, ali nisu bile ni blizu. Tijekom snimanja u hotelu Bel-Air, plavuša se nije odvajala od šampanjca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kalangurgut 09.03.2009.

    još uvijek dobra i bolja od većine naših celebritia

  • Analy 08.03.2009.

    Pa nije ni Marilyn prirodna ljepotica. Bila je ona na plastičnoj operaciji, točnije na korekciji brade prije nego je postala poznata, jer je to bio uvjet da postane menakenka. A onda je nakon toga operirala i nos. Baš sam sad prije pola sata gledala na Zone Reality. I prije 50 godina malo koja ljepotica nije bila barem na zatezanju lica. Al to se je puno više skrivalo nego danas.

  • JereSprsic 08.03.2009.

    Gluposti. Danas nisu puno ljepše.. danas imamo Photoshop. Graficki sam urednik jednog domaceg izdanja. 90% onoga sto vidite na mojim slikama je moj brush, a 10% prava koza. Od 15 slika na 14 povecavam grudi, smanjujem i povecavam bokove, mijenjam oblik brade, nosa... maskiram kozu itd. Ove slike su samo igra sminke i svjetla i to je prava istinska ljepota. Ljepotice koje su savrsene i divite im se na slikama zapravo su u mnogim slucajevima ruznije od nekih obicnih cura, a uvijek izgledaju zapravo samo dobro. Sminka+svjetlo+photoshop.

Komentiraj...
Vidi sve komentare