To je to što me zanima!

Seksi nastup zgodnog Ukrajinca oduševio je i Danijelu Dvornik: Vidjela sam ga i sve zaboravila

Ups... moram odgledati ovog Olega Tatarinova... uhhh... gdje sam ono stala??? Više ništa nema smisla. Sve sam zaboravila - napisala je Danijela
Vidi originalni članak

Posljednjih nekolika dana mnogi pričaju o seksi prizorima Olega Tatarinov kojega smo imali priliku vidjeti u nedjeljnoj, polufinalnoj, epizodi showa 'Supertalent'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Akrobatski performer izazvao je pravu senzaciju na pozornici 'Supertalenta'. Ponovno je vinuo u zrak gdje je pokazao vješte pokrete na šipci, a mnoge žene zaludio je upravo tim prizorima.

'KAKO DA SE RIJEŠIM VLAGE?' Danijela Dvornik četiri godine je uređivala dom na Braču, a onda su joj se pojavili novi problemi

Popularni show gledala je i Danijela Dvornik (54) koja je Olegov nastup prokomentirala na svojem Instagramu, a njezina reakcija slična je kao i kod mnogih drugih gledateljica.

- Bila je ovo jedna predivna nedjelja koju sam zaokružila u dobrom društvu sa odličnim ručkom. Ovdje se brzo organiziramo, podijelimo obaveze i kad se 'male ruke slože, sve se može'. Na otoku zaboraviš na semafore, prometnu gužvu, stres čak i na mržnju prema ponedjeljku. Nije ovdje kraj života, ovo je za mene početak novog života. Upravo sam u fazi realizacije svog životnog sna i zato sam baš uzbuđena, ali neću vam otkriti još. Ne bih se htjela razbacivati svojom srećom nego bi vas htjela potaknuti da pronađete svoju sreću i da ona uvelike ovisi o nama samima iako tako ne izgleda uvijek. Ups... moram odgledati ovog Olega Tatarinova... uhhh... gdje sam ono stala??? Više ništa nema smisla. Sve sam zaboravila - napisala je Danijela, a u komentarima se nastavila rasprava o zgodnom Ukrajincu.

- Za svaki slučaj ja sam Olega i danas pogledala- napisala je jedna od pratiteljica dok su druge pisale njegovo ime uz emotikone srca i vatre.

POGLEDAJTE OLEGOVE AVANTURE Ukrajinac iz 'Supertalenta' nije raspametio samo Maju, njegove golišave fotke prate tisuće žena

Prisjetimo se, mladi akrobatski performer ostavio je bez teksta i Maju Šuput (42), a nakon nastupa na društvenim mrežama zgodni Ukrajinac postao je glavna tema.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mrkimedoDE 30.11.2021.

    i dinu si zaboravila?

  • vedii888 30.11.2021.

    Danijela Dvornik bi mlađeg.

  • nebitno nebitan 30.11.2021.

    Stara mal. E. N. Ka samo si ti nedostajala..

Komentiraj...
Vidi sve komentare