Show

Komentari 22

Ukrajinac iz 'Supertalenta' nije raspametio samo Maju, njegove golišave fotke prate tisuće žena

Ukrajinac iz 'Supertalenta' nije raspametio samo Maju, njegove golišave fotke prate tisuće žena

Oleg se već natjecao u ukrajinskoj, španjolskoj i talijanskoj inačici showa, a u španjolskom 'Supertalentu' je dospio u finale. Nedavno je zadobio teške tjelesne ozljede prilikom pada sa šest metara visine

Finalist 'Supertalenta', Oleg Tatarinov (31) izazove pravu pomutnju gdje god da se pojavi. Ukrajinac sa španjolskom adresom sve je oduševio sa svojim plesom na šipci koja visi u zraku, a najviše od svih je impresionirao Maju Šuput Tatarinov (42). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu ga prati 92 tisuće ljudi, a osim talenta za to su svakako zaslužni i njegovi mišići.

- Pretpostavljam da je to zato što ljudi cijene moj talent. I vrlo sam sretan što mogu podijeliti svoju umjetnost s njima - otkrio nam je nedavno Tatarinov.

Akrobacijama se počeo baviti prije pet godina i vježba dva do tri sata svaki dan. 

Oleg se već natjecao u ukrajinskoj, španjolskoj i talijanskoj inačici showa, a u španjolskom 'Supertalentu' je dospio u finale.

Ukrajinac je nedavno zadobio teške tjelesne ozljede prilikom pada sa šest metara visine.

- Potpuni oporavak nakon moje nesreće trajao je oko 6 mjeseci. Psihički nije bilo lako. Najteži izazov za mene je bio svladati strahove i ponovno letjeti. I dalje imam strahove svaki put kad letim i ne mogu ništa učiniti s tim. Zato sam jednostavno prihvatio, svladao i radio ono što volim - letio - priznao nam je nedavno Ukrajinac.

Oleg je za sinoćnji kraj nastupa uskočio u kadu i u ritmu glazbe izveo zavodljive plesne pokrete koji su uz efekt prskanja vode dodatno došli do izražaja.

Najčitaniji članci