To je to što me zanima!

Seksi Nives za blagdane časti vrućim kadrovima svojih oblina

Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme, rekla je Celzijus
Vidi originalni članak

Nova godina je za pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus (36) prvenstveno, kako kaže, večer u kojoj će se dobro izludirati s prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj 'najluđi' dan u godini uvijek provodi radno iako, tvrdi, svaki njezin nastup je njoj i njezinoj publici već 'Nova godina'. 

Budući da se bliže Božićni i novogodišnji praznici, pjevačica je odlučila snimiti video spot za novu pjesmu prikladna naziva 'Nova godina'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kada ću im priuštiti nešto novo - kaže nam Nives.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Stihove i glazbu je sama napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević.

- Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No, ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti - rekla je Celzijus. 

Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je 'samo veselo', a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.   

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 21.01.2019.

    Jel ona ima nešto drugo za pokazati osim obješenih sisurina do pupka?

  • pilot222 19.12.2018.

    ha,ha- o ukusima ne treba raspravljati. Meni je super- pjeva bolje nego ja - izgleda fantasticno i puuuno bolje nego ja- stoga LOVE YOU NIVES, kada ces ako sada neces- svi starimo i to ti je to

  • OS98netko 13.12.2018.

    To seksi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare