Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
93 komentara

Seksi Nives za blagdane časti vrućim kadrovima svojih oblina

Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme, rekla je Celzijus

Foto: Mislav Žabarović
93 komentara

Nova godina je za pjevačicu i spisateljicu Nives Celzijus (36) prvenstveno, kako kaže, večer u kojoj će se dobro izludirati s prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj 'najluđi' dan u godini uvijek provodi radno iako, tvrdi, svaki njezin nastup je njoj i njezinoj publici već 'Nova godina'. 

Foto: Mislav Žabarović

Budući da se bliže Božićni i novogodišnji praznici, pjevačica je odlučila snimiti video spot za novu pjesmu prikladna naziva 'Nova godina'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kada ću im priuštiti nešto novo - kaže nam Nives.

Stihove i glazbu je sama napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević.

Foto: Mislav Žabarović

- Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No, ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti - rekla je Celzijus. 

Foto: Mislav Žabarović

Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je 'samo veselo', a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.   

Foto: Mislav Žabarović

Tema: Muzika

Message