To je to što me zanima!

Seksi sendvič: Ashley je bujne grudi prekrila pecivom s rupom

Jedna od najpopularnijih plus size manekenki, Ashley Graham pozirala je za prijateljičin Instagram. Grudi je prekrila samo s dva peciva. Pratitelji su je odmah prepoznali i pohvalili njeno poprsje
Vidi originalni članak

Plus size manekenka Ashley Graham (29) pozirala je prijateljici bez grudnjaka. Modna dizajnerica Jillian Davidson na svom je profilu na društvenoj mreži objavila kratki video u kojem bujna ljepotica grudi prekriva pecivom.

- Volim kruh - napisala je Davidson ispod snimke, a oduševljeni pratitelji odmah su prepoznali Ashley i pohvalili njezino bujno poprsje.

Graham je prošle godine postala prva plus size manekenka koja se pojavila na naslovnici slavnog izdanja Sports Illustrated Swimsuit Edition te je time dokazala da su obline doista u modi.

Nedavno je izjavila kako joj je drago da je inspiracija mnogim ženama koje su zbog nje zavoljele svoje tijelo. Osim toga, priznala je da je često bila zlostavljana jer je drugačija.

- Mogu razumjeti da se djevojke srame svog tijela. Proživjela sam pravu torturu. Nazivali su me podrugljivim imenima, a momci su me ostavljali jer su se bojali da ću postati predebela - izjavila je tada.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • 23.03.2017.

    A što bi sa bananom učinila, pitam se ja!?:)

  • 22.03.2017.

    Bolje se pokrij usima i suti. Mos i sisama..

  • anematedragina 22.03.2017.

    A mi sta vjezbamo i drzimo do sebe smo budale jeli???

Komentiraj...
Vidi sve komentare