To je to što me zanima!

Seksualni predator Weinstein se 'pojavio': Stigao na Oscare

U PRIRODNOJ VELIČINI Ulični umjetnik iz Los Angelesa, Plastic Jesus, u četvrtak je otkrio instalaciju 'Otoman za dodjelu uloga' koja prikazuje Weinsteina odjevenog u kupaonski ogrtač
Vidi originalni članak

Posrnuli filmski producent Harvey Weinstein (65), koji je posljednjih mjeseci nestao iz javnosti, možda neće biti u nedjelju na dodjeli Oscara no njegova će se nazočnost osjetiti u Hollywoodu.

SOČNO GA JE OPSOVALA Voditeljica: Harvey Weinstein mi je tijekom ručka nudio seks

Ulični umjetnik iz Los Angelesa, Plastic Jesus, u četvrtak je otkrio instalaciju 'Otoman za dodjelu uloga' koja prikazuje holivudskog seksualnog predatora Weinsteina odjevenog u kupaonski ogrtač kako sjedi na zlatnom otomanu i drži kip Oscara u ruci.

- Instalacija je u prirodnoj veličini i bio je izazov raditi je - rekao je umjetnik. Dodao je kako se nada da neće biti na meti vandala. 

Skulptura je postavljena u blizini dvorane u kojoj će se dodjeljivati nagrade američke akademije za filmsku umjetnost.

Više od 70 žena optužilo je Weinsteina za spolno zlostavljanje uključujući i silovanje. Weinstein tvrdi kako se u svim tim slučajevima radilo o dobrovoljnim odnosima.

Optužbe protiv Weinsteina izazvale su poplavu drugih optužbi protiv filmskih i drugih moćnika za napastovanje i potresli su Hollywood te dominiraju ovogodišnjom sezonom dodjele filmskih nagrada.

- Dok su mnogi vjerovali da je otoman za dodjelu uloga stvar prošlosti očito je još uvijek dio hollywoodske kulture - napisao je  Plastic Jesus na svojoj društvenoj mreži.

Filmski producent i modna dizajnerica Georgina Chapman (41) potpisali su sredinom siječnja papire za razvod. Par se o uvjetima razvoda dogovorio malo prije 10. godišnjice braka, a u tome im je uveliko 'pomogao' njihov predbračni ugovor. 

- Zgrožena sam i osramoćena. Osim što cijeli slučaj utječe na mene i moju obitelj, ugrožava i moj modni brend Marchesa kojeg su voljele mnoge glumice - rekla je Chapman.

Jubilarnu 90. dodjelu Oscara pratite uživo na portalu 24sata.hr. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dmitar-Zvonimir 02.03.2018.

    Jadne zene koje su morale pušit ovoj ljigi

  • kormilar 02.03.2018.

    Bez ovakvih muškarčina kao što je stari dobri Weinstein, žene će se okrenuti jedna drugoj!

  • marko209 02.03.2018.

    S kim ide?

Komentiraj...
Vidi sve komentare