Obavijesti

Show

Komentari 17

Voditeljica: Harvey Weinstein mi je tijekom ručka nudio seks

Voditeljica: Harvey Weinstein mi je tijekom ručka nudio seks
4

TV voditeljica progovorila je o seks ugovoru kojeg joj je Weinstein ponudio tijekom Filmskog festivala u Cannesu, a Kate Beckinsale objavila je priču o neugodnom iskustvu dok je bila maloljetna

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

Myleene Klass (39) britanska TV voditeljica, pjevačica, pijanistica i model optužila je Harveya Weinsteina da joj je nudio da imaju spolne odnose.

Britanka dodaje da je poznatom producentu tada odgovorila: 'Od*ebi'.

The Virgin Holidays

U početku Klass je odbijala imenovati Weinsteina kao čovjeka koji joj je ponudio ugovor o tajnosti. Govoreći o svom iskustvu kasnije, Myleene je izjavila: 

- Prije oko šest mjeseci svježe oženjena holivudska zvijezda zatražila je od mene da potpišem neku vrstu seksualnog ugovora s njim. Samo sam pomislila ‘Stari, s kojeg si ti planeta?'

Kate Beckinsale (44)  pridružila se glumicama koje su objavile svoje priče o neugodnim susretima s producentom Harveyjem Weinsteinom.

PA/Pixsell

Na svom Instagram profilu napisala je: 

- Bila sam pozvana da upoznam Weinsteina u hotel Savoy kada sam imala 17 godina. Pretpostavljala sam da će to biti u sobi za sastanke. Kad sam stigla, na recepciji  rekli su mi da odem u njegovu sobu. Otvorio je vrata u svom ogrtaču. Bila sam naivna i mlada i nije mi se svidjela ideja da će ovaj stariji, neprivlačan čovjek očekivati da imamo seksualni odnos -stoji u objavi.

Odbila je alkohol i rekla da mora ići u školu sljedeće jutro.

- Nekoliko godina kasnije pitao me da li je pokušao što na prvom sastanku. Shvatila sam da se ne može sjetiti je li me napao ili ne. Više puta sam ga odbijala, ponekad je reagirao tako da viče na mene i naziva me pi*kom, a nekad bi se samo smijao i rekao da živim samo kako bih ga odbijala - tvrdi Beckinsale. 

PA/Pixsell

U javnost su izašle brojne Hollywoodske glumice koje su imale neugodna iskustva s Weinsteinom, među kojima su i Angelina Jolie, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne, Asia Argento, Mira Sorvino, Rosanna Arquette i Rose McGowan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...