To je to što me zanima!

Seku Aleksić gadno pretukli u Tajlandu: Pa ovdje su svi ludi!

Došla sam odmarati se, a ne tući se.Možemo se vidjeti u slastičarnici ili na masaži, rekla je pjevačica 'nabrijanim' ženama koje su je u ringu porazile za tren, piše Press
Vidi originalni članak

Pjevačica sa suprugom Veljkom Piljkićem uživa u odmoru u Tajlandu. Kako se ne bi pretjerano ulijenili zajedno su otišli na trening. Seku Aleksić (31) nagovorili su da uđe u ring jer ima i žena koje treniraju boks. Pjevačica je pristala, no nakon svega par minuta u ringu požalila je što se dala nagovoriti na borbu. 

- Te žene su kao muškarci, poznaješ ih jedino po poprsju. Što mi je bilo da sam pristala?! Pa izlomile su me, pukao mi je nokat, podrapale su mi majicu, sva sam utrnula, a one su bile oduševljene - rekla je Seka za srpski Press. 

Pjevačica se jako svidjela ženama s kojima se borila i rekle su joj da se vesele sljedećoj borbi. Seka pak ni ne pomišlja na sljedeći meč. 

- Došla sam odmarati, a ne tući se. Možemo se vidjeti u slastičarnici ili na masaži - rekla je pjevačica 'nabrijanim' ženama koje su, kaže, lude za boksom kao i njen suprug.

Idi na 24sata

Komentari 137

  • reflex 22.01.2013.

    Jadna evo ja necu moc spavat koliko mi je za.. Da su joj ruku slomili pa aj

  • katani 22.01.2013.

    ovo je glupo i komentirati, glupaca ostaje glupaca

  • nelii 22.01.2013.

    imale su po čemu udarati, kao po vrći punoj želatine . ne vjerujem da su udarci bili toliko bolni :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare