To je to što me zanima!

Selena Gomez nije došla s novim dečkom na Grammyje

LJUBAV CVATE Novopečeni par Valentinovo je proveo u intimnoj atmosferu, a njezini prijatelji kažu kako je Selena ludo zaljubljena u Kanađanina Weekenda
Vidi originalni članak

Pjevačica Selena Gomez (24) ne voli provoditi vrijeme s reperom Weekndom (26) u javnosti pa zato nije došla na Grammyje, ali par se inače ne odvaja. 

I Valentinovo provode zajedno u intimnoj atmosferi, a njezini prijatelji kažu kako je Selena ludo zaljubljena u Kanađanina. Za njegov rođendanski tulum iznenađenja navodno je unajmila klub u Hollywoodu i za to 'iskeširala' oko dva milijuna kuna.

Iako su ih paparazzi prije nekoliko tjedana 'uhvatili' na romantičnom odmoru u Firenzi, Selena i Weeknd nisu tada potvrdili svoju vezu. Pjevačica je nedavno odlučila 'probiti led' te je objavila snimku novog dečka.

Weekendova bivša djevojka, Bella Hadid navodno je ljuta što ju je glazbenik tako brzo zamijenio s drugom. Ni Selenin bivši dečko, Justin Bieber, ne stoji u redu da im čestita. Kada su ga pitali voli li Weekndovu glazbu, pjevač je rekao da mu je to 'totalno s**nje'. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hrvat1995 15.02.2017.

    Ova mala je vlatka pokos holivudske scene , da nije hodala s biberom nebi niko cuo za nju , ovaj sad posto popularan odma skace na njega , zaljubljena malo morgen

  • 15.02.2017.

    ima prelijepe oči

Komentiraj...
Vidi sve komentare