To je to što me zanima!

Selena uzela pauzu: Moram se posvetiti sebi na neko vrijeme

Bivša djevojka Justina Biebera otkazala je australsku turneju zakazanu sljedeće godine jer joj je potrebno neko vrijeme koje će provesti sama sa sobom
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica otkazala je turneju po Australiji sljedeće godine jer joj je, kako je rekla, potrebno neko vrijeme da se posveti samoj sebi. 

- Obožavatelji su mi jako važni i nikad ih ne bih htjela razočarati. No meni i mojima bližnjima postalo je jasno da nakon mnogo godina stavljanja posla na prvo mjesto, moram provesti neko vrijeme radeći na sebi kako bi bila najbolja osoba što mogu biti - stoji u priopćenju Selene Gomez (21). 

Glasnogovornik bivše djevojke Justina Biebera (19), koji je i sam nedavno šokirao izjavom da razmišlja o povlačenju sa scene, potvrdio je vijest za časopis People. 

- Selena je dobro, veseli se blagdanima koje će provesti s obitelji - otkrio je izvor blizak pjevačici. 

Pjevačica je nastupila na 55 koncerata diljem SAD-a i Europe u sklopu svoje turneje 'Stars Dance' koja je završila 26. studenog. 

- Šest mjeseci je provela na putu, a sada želi biti kod kuće sa svojom obitelji. Radi non-stop od 15 godine, a sada želi imati neko vrijeme za sebe - zaključio je izvor. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Zvecko_1 20.12.2013.

    I ja cu se posvetiti tebi cim naidjem na neku crkvu pomolicu se za tebe.

  • 20.12.2013.

    zanimljivo da je to objavila kad i ovaj njezin bivši šmrko.. slučajnost ili ne? pitanje je sad

  • vedii888 20.12.2013.

    Nisi li se več dovoljno posvečivala .

Komentiraj...
Vidi sve komentare