To je to što me zanima!

Selfie Biebera i modela: Samo se usudite pisati da smo skupa

Australska manekenka nekoliko je dana provela na odmoru s pjevačem, a tijekom svog boravka na društvenim je mrežama objavljivala fotografije kako uživa na jahti
Vidi originalni članak

Luksuznu jahtu Justina Biebera (20) manekenka je napustila u četvrtak prijepodne. No prije njezinog odlaska glazbenik nije propustio fotografirati se s prijateljicom Shaninom Shaik (23). Glazbenik, koji je ovih dana u centru pažnje zbog sukoba s Orlandom Bloomom (37), selfie sa Shaninom objavio je na Instagramu. 

- Prekrasna Shanina i ja. I da se niste usudili započeti s glasinama o vezi - napisao je Bieber pored fotografije koju je podijelio s obožavateljima. 

Shanina je nekoliko dana provela na odmoru s pjevačem, a tijekom svog boravka na društvenim je mrežama objavljivala fotografije kako uživa. 

Strani mediji i dalje pišu i o sukobu Biebera i Blooma na Ibizi. Navodno je za sve krivo Justinovo upoznavanje i druženje s Mirandom Kerr (31), sad već bivšom Orlandovom suprugom. Shanina i Miranda zajedno su nosile reviju na Victoria's Secret showu 2012. godine.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Umirenada 01.08.2014.

    samo se malo "druže" naravno da nisu skupa

  • DonQuijot 01.08.2014.

    Biber = skakavac!

  • Nerd86 01.08.2014.

    Sad bi bilo fora da npr. Dwayne Johnson napiše da su skupa :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare