To je to što me zanima!

Sementa Rajhard i partner se useljavaju u novi dom: 'Želim imati svoju garderobu prvi put'

Pokušavamo ugrabiti dobre prilike za kupovinu nekih stvari. Uskoro ćemo naručivati stol kojeg želimo po mjeri jer mora biti dovoljno velik da nam cijela obitelj može doći u posjetu za blagdane, otkrila je
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard (29) je sredinom travnja rodila djevojčicu Stellu u jednoj zagrebačkoj bolnici. Kćerkicu je dobila u vezi s dugogodišnjim partnerom Vanjom Brundulom, a golupčići ubrzo planiraju useliti u novi dom.

- Mi smo se privremeno uselili kod Vanjinih roditelja u Stubici dok nam se kuća ne dovrši u koju se useljavamo druge godine. Sredili smo si kat i Stellinu sobicu za neko vrijeme dok se ne uselimo u svoje - rekla je Sementa za Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako nije dugo trajala potraga za novim obiteljskim gnijezdom.

- I Vanja i ja želimo kuću i veliku okućnicu i ta nam se prilika pružila na vrijeme. Vanjina građevinska firma izvodi radove što nam je također najbolji izbor. Trenutačno smo u fazi uređenja interijera na papiru. Neću ni istaknuti da želim imati svoju garderobu prvi put u životu ha ha ha - poručila je.

STIGLA PRINOVA Sementa Rajhard rodila curicu: Zbog korone u bolnici je sama

Rajhard je ispričala kako ovih dana kupuju stvari za kuhinju.

- Ono za što vidimo da je po povoljnijoj cijeni nego inače. Uglavnom, pokušavamo ugrabiti dobre prilike za kupovinu nekih stvari. Uskoro ćemo naručivati stol kojeg želimo po mjeri jer mora biti dovoljno velik da nam cijela obitelj može doći u posjetu za blagdane. To nam je velika želja! - objasnila je.

Otkrila je i što joj je najljepše u majčinskoj ulozi.

- Kad se Stella probudi i kad shvatim da će mi i danas, kao i svaki dan, pokazati nešto novo. To je nešto najljepše na svijetu - zaključila je Sementa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tihomir29 04.07.2020.

    Koja si sad pa ti?? 🤔🙄

  • It's kišing 04.07.2020.

    Ako je bez kredita onda super #b(d)oris

Komentiraj...
Vidi sve komentare