Obavijesti

Show

Komentari 16

Sementa Rajhard rodila curicu: Zbog korone u bolnici je sama

Sementa Rajhard rodila curicu: Zbog korone u bolnici je sama
14

Jedva čekam po ovom predivnom suncu prošetati s malenom, da mogu otići na kave s prijateljicama. I da se možemo svi normalno podružiti bez maskica, kaže glumica

VIDEO

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard (29) rodila je djevojčicu u utorak u jednoj zagrebačkoj bolnici. Sretnom viješću pohvalila se na društvenim mrežama. 

- Nije dečko. Princeza je - potvrdila je Sementa na svom Instagram profilu. 

Koronavirus joj je, kao i mnogim trudnicama, u potpunosti poremetio planove pa je umjesto s partnerom, u bolnicu išla sama.

- Termin je vrlo, vrlo blizu, zaista brojimo još par tjedana, tako da jako sam uzbuđena, svi smo jako uzbuđeni i jedva čekamo - rekla je nedavno za InMagazin.

Rekla je da je i nju strah svega zbog korone. Prvenstveno tu ističe odlazak na pregled jer se boji da bi se mogla zaraziti čak i odlaskom na balkon, a kamoli negdje drugdje. 

- Iskreno, kod mene je isto korona napravila strah, nije onako kako sam planirala, isključivo jer smo trudnice koje prvenstveno čuvamo dijete koje je u nama, a tek onda sve ostalo - rekla je.

Uz nju na porođaju nije mogao biti njen zaručnik Vanja Brundula, zbog čega je vrlo žalosna, ali razumije kako je to sve radi sigurnosti. S obzirom na sve navedeno, prije poroda rekla je da joj je najvažnije da sve prođe u najboljem mogućem redu. Za nju će, tvrdi, izlazak iz bolnice i dalje biti najljepši događaj.

- Puno žena je dosad rađalo na način da su bile same, u svakakvim situacijama tako da se oko toga uopće ne bi trebali zamarati. Nažalost pratnje nema, u bolnice ulazimo same, ali izlazimo sa pratnjom najljepšom na svijetu, moja pratnja će biti moja princeza - govori Sementa, koja je sobu za prinovu odavno pripremila.  

- Zaista je sve spremno. Kad gledam sve te haljinice, kinderbet, igračke, stvarno samo da ona dođe. Nadam se da će ova izolacija brzo proći, da će sve biti dobro. I bit će, trebamo u to vjerovati, i pomoliti se, i bit će nam puno lakše - zaključuje glumica.

Osim što je optimistična i nastoji se maksimalno čuvati od bilo kakve zaraze, objasnila je da već ima smišljen plan što će raditi kad sve ovo prođe i vrati se u 'normalu'. 

- Jedva čekam po ovom predivnom suncu prošetati s malenom, da mogu otići na kave s prijateljicama. I da se možemo svi normalno podružiti bez maskica - otkriva. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama