To je to što me zanima!

Senidah u vjenčanici pokazala mali dio spota nove pjesme: 'To kraljice, jedva čekamo da izađe'

Više nego spremni; Jedva čekam; Zvuči opet dobro, volim te kraljice: Ne mogu čekati dok ju čujem - pisali su oduševljeni obožavatelji
Vidi originalni članak

Slovenska pjevačica Senidah (37) na TikToku je izbacila kratki isječak iz spota za njenu novu pjesmu 'Dva prsta' koja uskoro izlazi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na videu koji traje 13 sekundi Senidah je odjevena u tradicionalnu vjenčanicu s puno detalja od čipke, a okružena je s nekoliko plesača koji su u raznim kostimima. 

@chocomaniak Are you readyyyy?✌🏼😄 #senidah #senidahdvaprsta #dvaprsta #viral #balkan #newsong #novapesma #srbija #slovenija #crnagora #bosna #makedonija #hrvatska ♬ original sound - SENIDAH

- Jeste li spremni? - piše uz video, kao i da se nova pjesma zove 'Dva prsta'. 

Senidin obožavatelji već su komentirali kako jedva čekaju da izađe nova pjesma u cijelosti. 

- Više nego spremni; Jedva čekam; Zvuči opet dobro, volim te kraljice: Ne mogu čekati dok ju čujem  - pisali su oduševljeni obožavatelji. 

PRVI DAN FESTIVALA FOTO Senidah s lubanjom i Iggy Azalea u rupičastom kompletu priredile su spektakl na Exitu

Podsjetimo, Senidah je nedavno otkrila kako je neki pokušavaju zastrašiti lažnim dojavama o bombi, no ona se time uopće ne zamara. Poručila je kako je čula i vidjela jedino seks-bombe, atraktivne žene koje dolaze na njezine nastupe.

- Da, ima ih koliko hoćeš. Za jedine bombe koje sam ja čula, to jest vidjela, su seks-bombe, ženske koje dolaze na moje nastupe. Ja imam, uvijek možeš snimiti što imam obuveno, tako da ja mogu s ovim svašta. Tako da ne, ne izazivajte me - ispričala je Senidah u regionalnoj emisiji Scena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 26.10.2022.

    Majke mi, Coppolin film...ne smijem napisati ime filma, uglavnom uloge Oldman, Ryder, Reeves. Vjenčanica iz filma, ista.

  • sljastrava 26.10.2022.

    Ajde stara u mirovinu

  • Cirenac 26.10.2022.

    J9š jedna od onih koji ma je more do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare