To je to što me zanima!

Senna M dobio nagradu Emmy

Bivši glazbenik objavio je fotografiju na društvenim mrežama, a u komentarima ispod objave javili su mu se brojni pratitelji
Vidi originalni članak

Ponosan sam što sam vlasnik Emmyja za postignuća u inženjerstvu, znanosti i tehnologiji u suradnji sa StYpe. Hvala svima što ste vjerovali u nas, poručio je Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, ispod fotografije na kojoj pozira s prestižnom nagradom. 

Bivši glazbenik svojim postignućem pohvalio se na društvenim mrežama. U komentarima ispod objave ubrzo su mu se javili brojni pratitelji i čestitali mu. 

- Bravo; Čestitke; Svaka čast - pisali su. 

VELIKI INTERVJU Senna M: Da sam se nastavio baviti glazbom, bio bih na burzi

StYpe, koji je surađivao sa Sennom M, hrvatska je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu koja je osvojila televizijsku nagradu Emmy za svoju tehnologiju optičkog praćenja i proširene stvarnosti u televizijskim prijenosima, piše Bug.hr

Njihovi televizijski prijenosi s posebnim dodacima korišteni su i na američkom Super Bowlu. 

- Kakvo priznanje! Upravo smo dobili nagradu Emmy za inženjerstvo, znanost i tehnologiju za našu industrijski vodeću tehnologiju praćenja kamerom, StypeKit i RedSpy. Hvala svima koji su pridonijeli podizanju StYpe-a na višu razinu - napisali su na službenom Twitter profilu tvrtke.

Inače, Senna M godinama je bio zvijezda dance scene, a danas izrađuje kamere koje kupuje i NASA. Jedna od njegovih kamera koristila se na snimanju hit serije 'Igra prijestolja'. 

- Ovo je sigurno najsretniji dio mog života, osjećam se korisno. Ne prodajem maglu, prodajem nešto konkretno što ljudima treba i sretan sam. Cijeli život se bavim tom magijom lijepe slike i nije bilo teško krenuti - rekao je svojedobno za IN Magazin

POGLEDAJTE VIDEO: 'VOLJELA BIH DUET SA ZDENKOM KOVAČIĆEK'

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nix 55 10.01.2023.

    Mislim da sam davno procita da je on u biti na kranovima za kamere smislia upravljanje tj. cilu navigaciju s ekranom

  • Jocker777 10.01.2023.

    Čovjek je zakon, car. Od dance legende gdje je dostigao sam vrh pa do sasvim nečeg drugog gdje je opet na samom vrhu a uz to je fenomenalna osoba, gledao sam ga u podkast Inkubatoru, iznimno inteligentan.

  • bosanac 10.01.2023.

    Čestitke Senade od Bosne. ( ZA one koji ne znaju, njegova grupa se zvala Senad od Bosne, prije nego je postao Senna M).

Komentiraj...
Vidi sve komentare