To je to što me zanima!

Senzacionalna Papayina DJ pozornica koja oduzima dah

Najpoznatiji hrvatski klub Papaya svake sezone podiže ljestvicu izgleda, ali i programa sa kojim postaje jedan od najprepoznatljivijih klubova u čitavom svijetu
Vidi originalni članak

Službeno proglašen 23. najboljim klubom svijeta u 2014., novaljski klub Papaya svojim je redizajnom ponovno uspio nadmašiti već i sada velika očekivanja publike. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojim ekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima svijeta na Ibizi, Las Vegasu ili u Miamiju. 

Pozornica koja oduzima dah simbol je nove ere hrvatskog turizma, a ekipa Papaye iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija. Pioniri festivalskog turizma u Hrvatskoj, već dvanaestu godinu investiraju desetke milijune kuna u kulturno-glazbeni turizam koji je samo u zadnjih par godina Hrvatsku pretvorio u pravu hit festivalsku destinaciju za mlade. Tako danas na plaži Zrće imamo preko dvadeset internacionalno poznatih festivala kao što su Hideout, Sonus, New Yorker Fresh Island, Barrakud, Dj Mag, HTC Day & Night, Electro Beach i dr. Papayi treba prepisati zasluge na popularizaciji Hrvatske kao festivalske destinacije čemu svjedoči dolazak festivalskih giganata poput Ultra Europe, Outlook, Dimension, Uknown i dr.

Stoga, Papayina pozornica je svojevrsni landmark novog modernog turizma, turizma kojem je bitan sadržaj, dizajn, program, izgled i ponuda, a upravo o novoj pozornici Papaye pričaju  tvorci iste, poznati hrvatski arhitekti.

Razgovarali smo s Lovrom Skoblarom iz arhitektonskog ureda Projekt MOD

- Arhitektonski izričaji suvremenog dizajna, velikog mjerila sa polivalentnim sadržajima oduvijek su bili od posebne važnosti kao elementi određenja identiteta mjesta. Vođena tim smjernicama pozornica je projektirana kao konstrukcija školjkastog izgleda koja u isto vrijeme simbolizira spomenik biseru u obliku otvorene školjke, ali i nadaleko poznate izlaske sunca iza Velebita po kojima je Papaya postala poznata u čitavom svijetu. 

- Atraktivna lokacija dobija jednu arhitektonsku gestu čiji dizajn i mjerilo postaju nositelji vizualnog identiteta okoliša dok u dijalogu s okolinom nastaje prostor s jasno definiranim specifičnim karakterom koji podiže razinu privlačnosti i životnosti - tvrdi arhitekt Zlatko Ovanin iz istog arhitektonskog ureda, koji je zaslužan za oblikovanje ovog upečatljivog djela. Pozornica predstavlja doprinos kulturi prostora, a slici plaže daje značajan landmark uspostavljujući kontinuitet ambiciozne arhitekture.

Spektakularno otvorenje sezone 2014. najavljeno je za vikend 20. i 21. lipnja uz Freemasons-e kada će kao specijalni gosti svečano otvoriti pozornicu na legendarnom after beach partyiju koji je zakazan za subotu 21 lipnja od 16h.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Brain Damage 17.06.2014.

    ovak u 3D dobro izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare