To je to što me zanima!

Serdar i Ada dožive prometnu nesreću, Ada je u nesvijesti

Prolazi Muratov kombi kojega Serdar zaustavlja. Murat će ljudima koje voli pokušat proći kroz najveću kušnju dosad. Ajše više ne može trpjeti Baranovo ponašanje
Vidi originalni članak

Ada, Maja, Baran i Ajše zajedno sa školom odlaze na organizirani izlet na jezero. Međutim na izletu se pojavi i Serdar. Vidjevši Maju kako razgovara s njim, Baran ponovno poludi i krene prema Serdaru. Ajše više ne može trpjeti Baranovo ponašanje i njegov stav prema setrama te se udaljava od njega. 

Oguz, koji je pronašao lijek za astmu u kući u kojoj je Ruzgar boravio za vrijeme otmice pomogne mu da poveže neke tragove te otkriva kako je lijek kupio Kendal u ljekarni. Kendal slaže Oguzu kako su ga zvali otmičari i tražili otkupninu za Ruzgara, kao i lijek za astmu je kupio jer je Ruzgar imao napadaj. 

Firatu počinje smetati to što je Džemal uvijek u blizini i počinje sumnjati u njegove motive. U tom trenutku Ebru dobiva posve neočekivanu priliku. Međutim, istovremeno prima vijest zbog koje čitav konak obuzme veliki strah. 

Serdar i Ada su doživjeli prometnu nesreću i Ada je u nesvijesti. U to vrijeme prolazi Muratov kombi kojega Serdar zaustavlja. Murat će ljudima koje voli pokušat proći kroz najveću kušnju dosad.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare