To je to što me zanima!

Serija 'Seks i grad' se vraća na male ekrane, ali bez Samanthe

Fanovi su oduševljeni ponovnim okupljanjem, iako se reunioni ovog tipa i nakon velike pauze češće pokažu promašajima nego li dobrim idejama. HBO-ova uspješnica snimat će se na proljeće, ali ne u punom sastavu
Vidi originalni članak

O sudbini serije 'Seks i grad', odnosno njezinim potencijalnim nastavcima, dugo se nagađalo, no fanove ove HBO-ove uspješnice razveselila je upravo potvrđena službena vijest kako 10 novih epizoda izlazi na streaming platformi HBO Max. 

Sarah Jessica Parker objavila je na društvenim mrežama kako se vraća liku Carrie Bradshaw, a isto su učinile glumice Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte) te producentska kuća. Fanovi su oduševljeni ponovnim okupljanjem, iako se reunioni ovog tipa i nakon velike pauze češće pokažu promašajima nego li dobrim idejama.

HBO Max objavio je kako će fanovi u novim epizodama moći pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte, a njihove avanture u pedesetima bit će, tvrde, još izazovnije nego li one u tridesetima.

ZVIJEZDE 'SEKS I GRADA' Glumice Kim Cattrall i Jessica Parker 'kolju' se već godinama

Snimanje u New Yorku trebalo bi započeti već ovog proljeća, no s jednom velikom razlikom. Očekivano, neće biti Kim Cattrall (Samantha). Glumica je još prije nekoliko godina kazala kako nema namjeru sudjelovati ni u kakvim novim okupljanjima. Vjeruje se kako je razlog tome, više od neuspjeha naknadnih filmova, njezin loš odnos s Parker i produkcijskom kućom. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dinamary 11.01.2021.

    Bez ostalih se moze, ali bez Samanthe...nikako.

  • Kontreras 11.01.2021.

    Osusene grane, sve zene poslje 24 su takve

  • 11.01.2021.

    Jedina koja valja

Komentiraj...
Vidi sve komentare